Čutura Posted August 30, 2023 Posted August 30, 2023 2 hours ago, lord_s said: Prvi put bih aktivirao kasko osiguranje, pa imam samo malu nedoumicu oko procesa Vozio sam danas ranije off-road po Fruskoj Gori da bih se sakrio od jakog pljuska i leda koji nas je zatekao i tom prilikom sam presao preko nekoliko omanjih brezuljaka pored puta, jerbo, vidljivost. Ulubljen je karter i ta neka plastika u tom delu, jos nesto je 'otislo'. Odmah sam otisao do servisa, pregledali su i odmah dali ponudu za posao na oko 70k. Sada, sutra ujutru idem na procenu stete u Wiener - sta se desava ukoliko taj procenitelj kaze/proceni to na, recimo 30k, 40k? Ko tu i kako koga nateze i koliko ja stradam ako postoji razlika u njihovoj proceni i ove ponude od servisa? moze da se izboksuje realna cifra samo moras da budes cvrst, njihovo je da probaju app...
lord_s Posted August 31, 2023 Posted August 31, 2023 (edited) Dobro proslo sa proceniteljem stete, rece da je ta ponuda servisa skroz u redu. Cekam zapisnik i sve ostalo rade oni na vezi sa servisom, moje je da se pojavim kada stignu rezervni delovi. Jebote, sistem fercera as intended. Edited August 31, 2023 by lord_s
maheem Posted August 31, 2023 Posted August 31, 2023 A ti ubuduce stani kad je nepogoda takva da ne mozes voziti
lord_s Posted August 31, 2023 Posted August 31, 2023 6 minutes ago, maheem said: A ti ubuduce stani kad je nepogoda takva da ne mozes voziti To sam i pokusavao da uradim Da se sklonim sa puta i stanem/sacekam da prodje. 1
maheem Posted August 31, 2023 Posted August 31, 2023 1 minute ago, lord_s said: To sam i pokusavao da uradim Da se sklonim sa puta i stanem/sacekam da prodje. Sorry, pogresno sam razumeo opis nezgode. 1
Grunf Posted September 1, 2023 Posted September 1, 2023 18 hours ago, lord_s said: Dobro proslo sa proceniteljem stete, rece da je ta ponuda servisa skroz u redu. Cekam zapisnik i sve ostalo rade oni na vezi sa servisom, moje je da se pojavim kada stignu rezervni delovi. Jebote, sistem fercera as intended. iz mog iskustva osiguranja vec neko vreme ne pilicare, ni auto, ni stambena.
nesha taxista Posted September 2, 2023 Posted September 2, 2023 U mom slučaju su bili korektni pre dve godine, mislim za auto.
goofs Posted September 4, 2023 Posted September 4, 2023 Jel neko obnavljao vozačku skoro, gde idem za to, u bilo koji MUP ili moram u Ljermontovu? Nema neko zakazivanje kao za pasoš i LK?
Zeleni sto Posted September 4, 2023 Posted September 4, 2023 54 minutes ago, goofs said: Jel neko obnavljao vozačku skoro, gde idem za to, u bilo koji MUP ili moram u Ljermontovu? Nema neko zakazivanje kao za pasoš i LK? Može sve online. Dobiješ vozačku na kućnu adresu. Ja sam skoro probao i sve super funkcioniše ako ti nije hitno da izvadiš danas za sutra. https://euprava.gov.rs/zamena_vozacke_dozvole
goofs Posted September 4, 2023 Posted September 4, 2023 Probao sam to, ne da mi, na kraju mi kaze da se javim u policiju. Mislim da to ne radi za produzetak dozvole, radi samo za zamenu probne stalnom i izdavanje duplikata u slucaju gubitka.
MrIncredible Posted September 5, 2023 Posted September 5, 2023 U mom slučaju je bilo do toga što su biometrijski podaci previše stari, tipa fotografija za LK je uzeta pre pet godina a sme valjda da bude maksimalno godinu ili dve stara, pa sam morao u stanicu.
Zeleni sto Posted September 5, 2023 Posted September 5, 2023 On 4. 9. 2023. at 22:20, goofs said: Probao sam to, ne da mi, na kraju mi kaze da se javim u policiju. Mislim da to ne radi za produzetak dozvole, radi samo za zamenu probne stalnom i izdavanje duplikata u slucaju gubitka. Moguće da ima izuzetaka kad ne može, nije mi palo na pamet. Meni je prošlo i stiglo u koverti na adresu.
Mr.Mxyzptlk Posted September 14, 2023 Posted September 14, 2023 (edited) dva pitanja - da li neko ima problem neprijatnog mirisa pri paljenju ventilatora u kabini? jel postoji neki servis kji se bavi ovim 'problemom'? kada upalim klimu sve je ok, mozda se malo oseti na pocetku, ali vrlo krarko - postoji li opcija kod automatika da se slusa radio dok je auto ugasen. jel treba da ga gasim dok je u N? Edited September 14, 2023 by extragluv
Tpojka Posted September 14, 2023 Posted September 14, 2023 3 minutes ago, extragluv said: postoji li opcija kod automatika da se slusa radio dok je auto ugasen? Klasičan ključ bi treb'o imati poziciju (prije kontakt-pozicije) koja "otključava" radio. Reno čini mi se sa karticom u sebi to daje. Može da radi i u N i u P. Ne baš na 40°C pod suncem.
Mr.Mxyzptlk Posted September 14, 2023 Posted September 14, 2023 ja bih da ugasim auto skroz, ali da mogu da slusam muziku nekad. kao kada kljucem das kontakt samo, ne znam dal postoji takvo nesto na automatiku
Recommended Posts