Velocipede Posted June 10, 2021 Posted June 10, 2021 Da li neko ima pristup katalogu AMSS, da mi proveri vrednost nekog automobila?
angelada Posted June 10, 2021 Posted June 10, 2021 Prestala sam da silujem menjač na obuci, sad sam na pola. Ide mi ok, samo se nekad malo zbunim kad ima uslovna zelena strelica, prosto zabagujem, jer više gledam u semafor kao takav nego u te detalje:) Ali ovde gde ja polažem - na Karaburmi - tu situaciju imam na tri mesta, pa ću da naučim napamet. Instruktor mi malo zamera što se više ne približim autu ispred mene - pitala sam ga hoću li pasti zbog toga, kaže - nećeš. Super. Ali i to ću da uvežbam. Ostalo mi je da naučim poligonske radnje i još vožnje po gradu pa da polažem. Instruktor mi ide sad na odmor - šta mislite, da obilazim ture bajsom, nešto bih radila ove dve nedelje, a da doprinese obuci? Blagodarim.
Timothy Leary Posted June 10, 2021 Posted June 10, 2021 3 hours ago, Velocipede said: Da li neko ima pristup katalogu AMSS, da mi proveri vrednost nekog automobila? Si, daj detalje, ovde ili na PM
Ras Posted June 14, 2021 Posted June 14, 2021 Sva sreća, pa nemam ove kablove: Novi trend: Pored katalizatora kradu i kablove za punjenje - NOVA portal
nesha taxista Posted June 23, 2021 Posted June 23, 2021 On 10.6.2021. at 16:22, angelada said: Prestala sam da silujem menjač na obuci, sad sam na pola. Ide mi ok, samo se nekad malo zbunim kad ima uslovna zelena strelica, prosto zabagujem, jer više gledam u semafor kao takav nego u te detalje:) Ali ovde gde ja polažem - na Karaburmi - tu situaciju imam na tri mesta, pa ću da naučim napamet. Instruktor mi malo zamera što se više ne približim autu ispred mene - pitala sam ga hoću li pasti zbog toga, kaže - nećeš. Super. Ali i to ću da uvežbam. Ostalo mi je da naučim poligonske radnje i još vožnje po gradu pa da polažem. Instruktor mi ide sad na odmor - šta mislite, da obilazim ture bajsom, nešto bih radila ove dve nedelje, a da doprinese obuci? Blagodarim. Ne znam da li su ti ovo rekli, leti kad ti je uključena klima i zimi grejanje bolje je da stvarno budeš udaljena od auta ispred sebe jer ćeš u protivnom veoma dobro osetiti njegove izduvne gasove u kabini. 1
Velocipede Posted June 23, 2021 Posted June 23, 2021 Izgubio sinoć saobraćajnu, idem ujutru da prijavim MUP-u nestanak... Da li postoji mogućnost zloupotrebe, ako je nađe neko ko želi da je zloupotrebi?
Desmond Bojčinski Posted June 24, 2021 Posted June 24, 2021 Postoji li negde spisak kamera po BG, i šta konkretno snimaju? Jutros me carica isekla u raskrsnici dok sam išao od Kneza Miloša prema Titovom muzeju pa sam joj finu štetu napravio, policija napravila uviđaj/zapisnik pa mi objašnjava kako je moguće da ne postoji snimak i da ću saznati za 25- 30 dana.
nesha taxista Posted June 24, 2021 Posted June 24, 2021 (edited) Video sam negde spisak, ali ne rade uvek sve, a to šta taćno snimaju ne piše. Međutim osvrni se na konkretnoj raskrsnici, trebalo bi da se vide. Nije to skriveno. Tako ćeš onda videti i koji deo se snima. Edited June 24, 2021 by nesha taxista
Desmond Bojčinski Posted June 24, 2021 Posted June 24, 2021 Ima jedna koja nema šanse da je gledala i jedna koja je možda. Sve u svemu, nije neka šteta, više cimanje
jms_uk Posted June 24, 2021 Posted June 24, 2021 Pug treba nova vrata, a ovo tvoje ce da se (nemam pojma kako se prevedi) buff out. 1
pbg12345 Posted June 27, 2021 Posted June 27, 2021 radio u autu ne radi, odnosno radi uredjaj, ali nema zvuka u zvucnicima a ima i zvuka kad npr menjam ona neka podesavanja (bipovi oni), ali ne cuje se konkretan sadrzaj (muzika npr) dakle, vizuelno radio sljaka sve svetli, menjam radio stanice, ono prebacivanje usb, radio, bla bla i dok to radim iz zvucnika se cuju odgovarajuci signali ali kad pustim neku stanicu, ili muziku sa usb ili vec nesto, nema zvuka najpre sam mislio da sam nekako mutirao, iskljucio nesto ili slicno, ali prosao sam kroz sve one funkcije, nista se ne desava
Zli Gli Posted July 7, 2021 Posted July 7, 2021 Jel ima neko preporuku za neke dobre funkcionalne folije protiv sunca ili da uzmem obicne kod Kineza?Sent from my SM-G973F using Tapatalk
kud u maglu Simoviću Posted July 7, 2021 Posted July 7, 2021 one reflektujuće za šoferku? ma kod kineza, meni se danas jedna ona vakum budža sjebala posle 6-7 godina folija plaćena čitavih 1€ 1
Zli Gli Posted July 9, 2021 Posted July 9, 2021 To, da. Jednom davno sam narucio za sva stakla preko ali ekspresa ali ne znam kako ali sad sljaka. Uzecu obicnu foliju za prednje staklo, bar nesto.Sent from my SM-G973F using Tapatalk
Recommended Posts