kud u maglu Simoviću Posted September 29, 2020 Posted September 29, 2020 3 hours ago, radisa said: Alfa 147 se samo odbila od mene bravo radiša učinio si dobro delo, jedna alfa manje u saobraćaju 1 1
Tale Posted September 29, 2020 Posted September 29, 2020 8 hours ago, radisa said: Policajac mi rekao da ne fantaziram, i da to kažem na sudu, ali da on predlaže EU zapisnik, da dunemo u dreger, pa da se razilazimo bez suda... Ja rekao Ok, koga jebe, imam kasko, ajde da završimo... Ma da.. Samo nek niko nije povređen... Inače, ono što je zanimljivo, Alfa 147 se samo odbila od mene, meni se auto nije čak ni zaneo, ja nisam uopšte osetio udarac... Moj klinja, koji je sedeo pozadi, sa nije ni uznemirio, čak mu bilo smešno, kako su ovi iskočili iz autoa kad im se prašina od airbegova rasula po kolima... Na EU zapisniku se radi skica situacije. Ali ok, važno da ste živi i bez povreda.
ragasto Posted September 29, 2020 Posted September 29, 2020 14 hours ago, kud u maglu Simoviću said: bravo radiša učinio si dobro delo, jedna alfa manje u saobraćaju
Valk Posted September 29, 2020 Posted September 29, 2020 On 28.9.2020. at 22:59, radisa said: Policajac mi rekao da ne fantaziram, i da to kažem na sudu, ali da on predlaže EU zapisnik, da dunemo u dreger, pa da se razilazimo bez suda... Ja rekao Ok, koga jebe, imam kasko, ajde da završimo... Ma da.. Samo nek niko nije povređen... Inače, ono što je zanimljivo, Alfa 147 se samo odbila od mene, meni se auto nije čak ni zaneo, ja nisam uopšte osetio udarac... Moj klinja, koji je sedeo pozadi, sa nije ni uznemirio, čak mu bilo smešno, kako su ovi iskočili iz autoa kad im se prašina od airbegova rasula po kolima... Šteta, Radiša, pare na stranu - stres je veliki, baš mi je žao. Nas kad je udario lik u Oktaviji, em sam bila trudna em sam vozila starije dete na strani gde se zakucao. Samo kad ste svi dobro
mustang Posted October 7, 2020 Posted October 7, 2020 isti pandur, isto odstojanje pa treba me ubiti. tri kazne sa tri razlicita auta a nije jedan nije bila moja mazdica, a sa njim sam ko fandja vozila.... ne znam kako cu se izvuci iz ovoga. zasluzeno.
Zli Gli Posted October 8, 2020 Posted October 8, 2020 Ja sam se od leta na ovamo naplacao ruckova saobracajcima samo tako. Terao auto bez tablica u AMSS na pregled, do pumpe bez tablica, danas presao preko duple pune da odem sto pre do prodavnice auto delova, i svasta nesto. Jebo mi pas mater, uvek me navataju ali sreca mali grad pa me znaju bar iz vidjenja, ako vec nisu neki od drugova ili poznanika.Sent from my SM-G973F using Tapatalk
askeladden Posted October 8, 2020 Posted October 8, 2020 Cesto mi se desava da nakon voznje motor stoji na 1000 obrtaja po 3,4 min pre nego se spusti na normalne obrtaje za rad u leru.Da li je to normalno,i da li je povezano sa ciklusom ogorevanja filtera DPF?
napadaj Posted October 19, 2020 Posted October 19, 2020 https://www.citajfilter.com/2020/10/19/укида-се-зелени-картон/ Грађанима Србије од данас више није потребан зелени картон за улазак моторним возилима у БиХ, што важи и за возила са таблицама БиХ која улазе у Србију, саопштено је из Ауто-мото савеза Србије /АМСС/. За прелазак границе, у оба смјера, довољан доказ да возило посједује осигуравајуће покриће јесте таблица са регистарским ознакама земље у којој је аутомобил регистрован.
Ras Posted October 19, 2020 Posted October 19, 2020 39 minutes ago, djeneralche said: Ostaje i dalje za Severnu Makedoniju? A ti bi sad za ceo svet da se ukine?
renne Posted October 19, 2020 Posted October 19, 2020 1 hour ago, napadaj said: https://www.citajfilter.com/2020/10/19/укида-се-зелени-картон/ Грађанима Србије од данас више није потребан зелени картон за улазак моторним возилима у БиХ, што важи и за возила са таблицама БиХ која улазе у Србију, саопштено је из Ауто-мото савеза Србије /АМСС/. За прелазак границе, у оба смјера, довољан доказ да возило посједује осигуравајуће покриће јесте таблица са регистарским ознакама земље у којој је аутомобил регистрован. konačno 2k dinara nizašta 1 1
djeneralche Posted October 19, 2020 Posted October 19, 2020 20 minutes ago, Ras said: A ti bi sad za ceo svet da se ukine? Samo do Grcke, ako moze
copkillah Posted October 19, 2020 Posted October 19, 2020 On 29.9.2020. at 2:18, kud u maglu Simoviću said: bravo radiša učinio si dobro delo, jedna alfa manje u saobraćaju Vozači Alfe 147 su najgori, ubedljivo.
kud u maglu Simoviću Posted October 19, 2020 Posted October 19, 2020 tu ima jedna podkategorija, oni što su terali stila pa se upgradeovali na 147 e ti su najgori 2
copkillah Posted October 19, 2020 Posted October 19, 2020 btw samo da kažem da je ovo isključivo na ličnom uzorku, da u saobraćaju procentualno najviše psujem vozače 147-ice, inače nemam predrasude prema Alfi, štaviše!
Recommended Posts