May 29, 20204 yr Na koju foru jbt? Ja se u Julu iste godine porodio. Ja s jedne opštine, kupac s druge, provera pred određivanje visine poreza, PAPIRI... jel' ima agencija i za to? Ako da, koliko su ti uzeli?
May 29, 20204 yr Mislim da je bilo 2000 dinara, ali bukvalno 10 minuta a i kola sam tako nekako prodao ujutro okačio oklas, oko 5 me zvao čovek da će doći da vidi
May 30, 20204 yr Fali muzikica u postu: https://d1o44v9snwqbit.cloudfront.net/musicfox_demo_MF-505_alternative_a.mp3
June 7, 20204 yr On 30.5.2020. at 19:40, zorglub said: Zašto Japan zadržava toliko modela za JDM only? Ko ne bi voleo ovo: U Evropi bi malo ko ovo voleo, u SAD još manje. Jeste koristan, ali ružan brate, a i mi smo u proseku viši od Japanaca. Usko je to, morao bi se tući sa suvozačem da bi došao do menjača. Sem toga, kod njih postoje neki propisi o ograničenju širine pa su ljudi i finansijski stimulisani da to kupuju. Edited June 7, 20204 yr by nesha taxista
June 7, 20204 yr Kei klasa je ograničena dužinom, širinom i zapreminom motora za sve koji nemaju parking mesto. Ukusi su... kako već ide. Ja bih ga mazio, pazio i zvao Tatsuro.
June 7, 20204 yr 4 hours ago, nesha taxista said: U Evropi bi malo ko ovo voleo, u SAD još manje. Jeste koristan, ali ružan brate, a i mi smo u proseku viši od Japanaca. Usko je to, morao bi se tući sa suvozačem da bi došao do menjača. Sem toga, kod njih postoje neki propisi o ograničenju širine pa su ljudi i finansijski stimulisani da to kupuju. 1 hour ago, zorglub said: Kei klasa je ograničena dužinom, širinom i zapreminom motora za sve koji nemaju parking mesto. Ukusi su... kako već ide. Ja bih ga mazio, pazio i zvao Tatsuro. U SAD se to prodavalo desetak godina pod sub-brendom Scion, ali je ugasen prije par godina. Ne znam da li je bio identican ovom na slici.
June 7, 20204 yr Ne, to je rebadged Toyota iQ, koja nije kei car, jer se ne uklapa u pomenuta ograničenja - 3.4m L, 1.48m W i 660ccm zapremine. U većini urbanih naselja u Japanu, ako nemaš potvrdu o parking mestu, to ti je što ti je. I uglavnom su super simpatični.
June 17, 20204 yr Jel može sa srpskom probnom vozačkom da se vozi u hr/bih/cg? Nešto ne uspevam da nađem takvu info.
June 28, 20204 yr Auto klima servis na NBG, Zemun treba mi preporuka. Klima mi ne radi, da li je nesto crklo ili samo treba da se dopuni. Trazim dobrog majstora, neka preporuka?