zorglub Posted May 29, 2020 Posted May 29, 2020 Na koju foru jbt? Ja se u Julu iste godine porodio. Ja s jedne opštine, kupac s druge, provera pred određivanje visine poreza, PAPIRI... jel' ima agencija i za to? Ako da, koliko su ti uzeli?
renne Posted May 29, 2020 Posted May 29, 2020 Mislim da je bilo 2000 dinara, ali bukvalno 10 minuta a i kola sam tako nekako prodao ujutro okačio oklas, oko 5 me zvao čovek da će doći da vidi
Zli Gli Posted May 29, 2020 Posted May 29, 2020 Jbt, kakva prodajometrija, gadite mi seSent from my SM-G960F using Tapatalk
zorglub Posted May 30, 2020 Posted May 30, 2020 Zašto Japan zadržava toliko modela za JDM only? Ko ne bi voleo ovo:
Valk Posted May 30, 2020 Posted May 30, 2020 Fali muzikica u postu: https://d1o44v9snwqbit.cloudfront.net/musicfox_demo_MF-505_alternative_a.mp3
nesha taxista Posted June 7, 2020 Posted June 7, 2020 (edited) On 30.5.2020. at 19:40, zorglub said: Zašto Japan zadržava toliko modela za JDM only? Ko ne bi voleo ovo: U Evropi bi malo ko ovo voleo, u SAD još manje. Jeste koristan, ali ružan brate, a i mi smo u proseku viši od Japanaca. Usko je to, morao bi se tući sa suvozačem da bi došao do menjača. Sem toga, kod njih postoje neki propisi o ograničenju širine pa su ljudi i finansijski stimulisani da to kupuju. Edited June 7, 2020 by nesha taxista
zorglub Posted June 7, 2020 Posted June 7, 2020 Kei klasa je ograničena dužinom, širinom i zapreminom motora za sve koji nemaju parking mesto. Ukusi su... kako već ide. Ja bih ga mazio, pazio i zvao Tatsuro.
Peter Fan Posted June 7, 2020 Posted June 7, 2020 4 hours ago, nesha taxista said: U Evropi bi malo ko ovo voleo, u SAD još manje. Jeste koristan, ali ružan brate, a i mi smo u proseku viši od Japanaca. Usko je to, morao bi se tući sa suvozačem da bi došao do menjača. Sem toga, kod njih postoje neki propisi o ograničenju širine pa su ljudi i finansijski stimulisani da to kupuju. 1 hour ago, zorglub said: Kei klasa je ograničena dužinom, širinom i zapreminom motora za sve koji nemaju parking mesto. Ukusi su... kako već ide. Ja bih ga mazio, pazio i zvao Tatsuro. U SAD se to prodavalo desetak godina pod sub-brendom Scion, ali je ugasen prije par godina. Ne znam da li je bio identican ovom na slici.
zorglub Posted June 7, 2020 Posted June 7, 2020 Ne, to je rebadged Toyota iQ, koja nije kei car, jer se ne uklapa u pomenuta ograničenja - 3.4m L, 1.48m W i 660ccm zapremine. U većini urbanih naselja u Japanu, ako nemaš potvrdu o parking mestu, to ti je što ti je. I uglavnom su super simpatični.
Shitgenstein Posted June 17, 2020 Posted June 17, 2020 Jel može sa srpskom probnom vozačkom da se vozi u hr/bih/cg? Nešto ne uspevam da nađem takvu info.
Milosh76 Posted June 28, 2020 Posted June 28, 2020 Auto klima servis na NBG, Zemun treba mi preporuka. Klima mi ne radi, da li je nesto crklo ili samo treba da se dopuni. Trazim dobrog majstora, neka preporuka?
Recommended Posts