April 18, 20205 yr Meni u agenciji rekli 3-4 radna dana, ovi iz policije me zvali posle mozda 2-3, dakle ide brzo. Salter radi ali ulazi po jedna osoba i mora se imati maska i rukavice, bar ovamo u SM ide tako.
April 18, 20205 yr Super ako je proradilo, ja sam trebao da prevedem stari auto, posto se jos uvek vodi na mene i nismo nista uradili pa ga ovaj vozi neregistrovanog, a zeni sam produzio registarcijcu pre par dana sve uredno na tehnickom kao da nije vanredno stanje.
April 18, 20205 yr Reno Klio 2003.godiste Juce mi se u toku voznje upalila lampica STOP i akumulator lampica u isto vreme, i jedva sam dosao do garaze tih nekih 5-6 km poceo da gubi snagu dam gas on ne prihvata i poceo da se cuje onako kao traktor. Spustim se u garazu i ugasi se sam cim sam parkirao. Danas nece ni na vergla ni klik ni nista mrtav skroz, ne bih rekao da je samo akumulator jer rade i svetla i lampice i radio sasvim normalno. Sta moze da bude?
April 18, 20205 yr Pa to bi radilo i na skroz praznom aukumulatoru, jel se smanji intezitet lampica kad okrenes kljuc?
April 18, 20205 yr 3 minutes ago, Bambula said: Pa to bi radilo i na skroz praznom aukumulatoru, jel se smanji intezitet lampica kad okrenes kljuc? Ne
April 18, 20205 yr Onda akumulator zavrsio svoje a uzrok altenator,mora kod elektricara. Edited April 18, 20205 yr by Bambula
April 18, 20205 yr @Bambula Hvala Kakvo sranje, treba da ga izvlacim iz rupe (garaze) nagib 45 stepeni, moracu slepanje.. Jel ima neko preporuku za elektricara na vracaru/cubura? Edited April 18, 20205 yr by Tsai
April 18, 20205 yr Ako moras slepanje, a nije ti hitno da popravis, uplati AMSS karticu najjeftiniju i tu imas dzabe slep. Ako je uzmes u utorak, trebalo bi da je aktivna ili odmah ili za par dana.
April 19, 20205 yr 13 minutes ago, Valkyrie said: +1 za AMSS karticu, isplati se itekako. ako voziš fordaru, svakako
April 19, 20205 yr 2 hours ago, kud u maglu Simoviću said: ako voziš fordaru, svakako Ako voziš bilo šta a udari budala u tebe.
April 21, 20205 yr On 18.4.2020. at 13:36, Bambula said: Onda akumulator zavrsio svoje a uzrok altenator,mora kod elektricara. Apdejt, samo akumulator riknuo, alternator radi. Kupio novi
April 24, 20204 yr Ima onih malih igračaka koje se prikače na ODB i onda na telefonu vidite kakvo vam je stanje akumulatora, alternatora i još par sitnica.
May 20, 20204 yr On 8.3.2020. at 17:01, desboj said: Uvažena komisijo ppp, upomoć! Gospođa rešila da je ponovim novim autom, a okvirna priča je sledeća: Gospođin uži izbor(lista modela, zanemariti ostatak teksta na slici): Njeni kriterijumi: Benzin Gepek minimum 350l Hečbek mooožda nešto podignuto reda veličine 2008,3008 ili Kaškai Ne manje od 100 konja Moji kriterijumi: Pouzdanost Cena održavanja Cena ne više od 8000€ Hvala unapred, turu obrćem na kraju kupovine za mesec ili dva kad naleti odabrani model u zadovoljavajućem stanju. U najuži izbor zaglavili c4 Pikaso 1.6 110 i 5008 2.0 150