Jump to content
IGNORED

Pitanja o svemu i svacemu

andjelija

Recommended Posts

Posted

Imam problem.

Odvezla sam se od tacke A do tacke B, posle sat vremena do tacke C, posle 10 min nece da upali, slabo i vergla. Popale se sve lampice i vrrrrr ali nece.

Akumulator?

Prosle zime, mislim sad pretprosle, bila dugo bolesna, a veliki minus, pa ga punila ono prelo komsijskog, ali od tada nisam imala problema.

Posted

Da. Akumulator.

Ali ako se ispraznio u toku vožnje može biti i da ti se ne puni uopšte, tako da je možda i alternator

Posted

Prikacien na kablove i upalio odmah.
Dosla ispred zgrade, ugasila ga, upalio.

Posted

da li ima na NBG neko ko radi registraciju vozila? ovih nekoliko kod kojih sam pokusao zamandaljeno do daljnjeg...

Posted (edited)

pogledaj sunce, doduše, u zemunu kod bolnice je

Edited by kud u maglu Simoviću
Posted
3 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

pogledaj sunce, doduše, u zemunu kod bolnice je

hvala, moze i zemun, samo da se ne mora preko mosta. :D

Posted

Blutek je prekoputa Delta sitija, kod Hondinog servisa... ne znam da li rade u vanrednom stanju

• 2 weeks later...
Posted

Da li to oko registracije se nesto promenilo, ili je sve isto kao pre v. stanja, nema nikakvih odlaganja ili nesto slicno? 

Posted

Nema odlaganja, ako samo produzavas registarciju, ako treba da menjas tablice/saobracajnu ili da prevedes auto onda ne moze jer ne rade. 

Posted

Rade i za to, ja sam registrovao jedan auto iz uvoza prosle nedelje, krenulo je od 26. marta. Otprilike odes u agenciju, platis sve sto treba, oni posalju postom u MUP SUP ili kako vec, i posle te neko iz MUP-a SUP-a zove da dodjes kod njih po tablice dok se nova saobracajna ceka do zavrsetka vanrednog stanja, do tad vozis sa potvrdom. Produzetak registracije sigurno ide jos lakse i brze.

Posted (edited)

I računaj da se čeka po 10ak dana pošto su prebukirani.

edit: čeka se na zakazivanje tehničkog, ja bar nisam našao mesto gde može brže. Nalepnica se dobija odmah, to funkcioniše, ali se za sam termin čeka. 

Edited by ragasto
Posted

Moj buraz odradio zamenu tablica i sve preko agencije... 2-3 dana trajalo...