Zli Gli Posted November 2, 2018 Posted November 2, 2018 Pokusavam da komuniciram sa nekim ko prodaje Golfa 5icu u Italiji i gospodjica gospodja nece ili ne zna engleski pa parlamo italijanski uz moje koriscenje gugl translejta koji nije bas idealan za ovako bitne stvari. Jel mogu ovde da okacim nesto sto treba da mi se prevede ili tamo negde u jezickom delu foruma?
Zli Gli Posted November 2, 2018 Posted November 2, 2018 Okacih na jezickom pdf-u, tamo su valjda malo kulturniji od vas neotesanih prostaka :(
Kole_No Posted November 2, 2018 Posted November 2, 2018 Ono je prevara, nemoj ni da pokusavas. Skoro su se i kod nas prevaranti oglasavali na slican nacin, cini mi se na www.mojauto.com.
Zli Gli Posted November 2, 2018 Posted November 2, 2018 Sta je prevara, ne kontam? Ako mozes da pojasnis, bilo bi lepo.
ToniAdams Posted November 2, 2018 Posted November 2, 2018 2 hours ago, Zli Gli said: Sta je prevara, ne kontam? Ako mozes da pojasnis, bilo bi lepo. Prevara ili prijevara predstavlja namjerno obmanjivanje jedne ili više osoba u svrhu sticanja imovinske koristi. Kao takva predstavlja jedan od instituta građanskog prava, odnosno krivično djelo.
Zli Gli Posted November 2, 2018 Posted November 2, 2018 Napisah hostu tamo na Jeziku, mrzi me ovde da ponavljam jbg.Nego, jel Golf sedmica prodajan auto? Konkretno 1.6 TDI sa 105 konja, 2013. godiste, sa pravih njemackih 205 tisuca km. Crni, ljep, limarija i motor i sve na mestu, navigacija cuda muda... Mogu da ga dobijem ocarinjenog za 8500, mozda cak i nesto sitno ispod, a po oglasima osim jednog belog nebitnog idu od 9500 pa do mnogo vise, prosek recimo 10 i po do 11. Da se rokne na 10 i po u oglas i proda za 9900 u razumnom roku, malo li je na ovu krizu...[emoji3]Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Zli Gli Posted November 2, 2018 Posted November 2, 2018 Eo ga, sta kazete?Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
kud u maglu Simoviću Posted November 2, 2018 Posted November 2, 2018 ko puška je ja bi ti da 9.5 soma, da imam
Zli Gli Posted November 2, 2018 Posted November 2, 2018 Ja mi ne bi dao 9 i po glava za auto otprilike nikad, osim da imam jako mnogo ali onda bi uzeo nesto mnogo skuplje i bolje. Kad das 10 za auto, definitivno nisi raspala sirotinja raja ali nisi bas ni neki bogatun, realno.
kud u maglu Simoviću Posted November 2, 2018 Posted November 2, 2018 10 minutes ago, Zli Gli said: Ja mi ne bi dao 9 i po glava za auto otprilike nikad, osim da imam jako mnogo ali onda bi uzeo nesto mnogo skuplje i bolje. Kad das 10 za auto, definitivno nisi raspala sirotinja raja ali nisi bas ni neki bogatun, realno. jel bi ga dao meni za 9.2 da imam keš
Recommended Posts