Miljenko Posted June 10, 2022 Posted June 10, 2022 Za voznje sam uvek bio duduk, no rekoh da probam nesto, posto je sada paleta igara solidna. Prostor na hardu nije preveliki te uzeh Moto GP 22. U startu sam ukapirao da je moja sposobnost kontrole prednjih i zadnjih kocnica nikakva, te sam ukljucio sve dodatke, osim automatskog kocenja. Isprobao sam par staza i tek na Tajlandu uspeo da uzmem bronzu za postignuto vreme u prvom sektoru (a i to jer ima jedna jedina krivina). Mozda je ipak bolje da uzmem neku F1 igru. Mda, imam Assetto Corsa Competizione instalirano. Mozda ce to vise odgovarati mom nivou antitalenta. Vidi se da sam pravi RPG igrac.
napadaj Posted June 12, 2022 Posted June 12, 2022 MAKSIMALNI HAJP Ko nije igrao Cuphead, ne zna šta je pakao. Sigurno najteža igra koju sam igrao. Sa druge strane, prelaženje igre daje taaaaako dobar osećaj da to ne može da se opiše. DLC je džabe, svaka im čast za to. 2
Calavera Posted June 12, 2022 Posted June 12, 2022 (edited) @napadaj super će biti i taj dlc verovatno, samo što nije džabe nego $8, piše u tom tvitu što si okačio Edited June 12, 2022 by Calavera
Calavera Posted June 12, 2022 Posted June 12, 2022 ma dobro, nego ima gomila dlcjeva koji su bukvalno džabe, vredi primetiti razliku
napadaj Posted June 12, 2022 Posted June 12, 2022 Sve nebitno kad se uzme u obzir da uskoro izlazi novi Hollow Knight
Calavera Posted June 13, 2022 Posted June 13, 2022 +1, evo trejler: još nema datuma izlaska, ali je prikazan na onoj xbox konferenciji sinoć, znači trebalo bi u sledećih godinu dana. hajp!
James Marshall Posted June 13, 2022 Posted June 13, 2022 Bože gospode kakav gospodski topic, kao da nije na PPP 1
Recommended Posts