Calavera Posted January 5, 2016 Posted January 5, 2016 (edited) bioshock nisam uspeo da nateram da radi na desetci (a to mi se baš igra, mislio sam da najzad krenem redno sve delove), Jel valja onaj max payne 3? Zeznuta je situacija, ako se ovako nastavi mogao bih da se vratim uskoro na menadžera, a to niko ne želi :( i posle me pitaju sto se jos nisam apgrejdovao na win10. zbog ovakvih sranja! <_< ni meni se treci maksa nije previse svideo, uopste nema onog noir stiha iz divnih mu prethodnika. ja cepam split/second, 1 simpaticnu arkadnu voznjicu. ima tu i finih noviteta, recimo ovaj epizodni sistem u singleplayer kampanji, raznovrsni race modovi, a hud izgleda ovako: power play sistem ima noge, sto se kaze, zahteva memorisanje staza u cilju postizanja najboljih rezultata. osecaj brzine je takodje pristojan. zapravo, jedino sto mi se u igri ne svidja su spori i bagoviti meniji. dobro, i catch-up mehanika i nemogucnost iskljucivanja iste, ali to je ionako postao standard. Edited January 5, 2016 by Calavera
Pokojni Ruxin Posted January 5, 2016 Posted January 5, 2016 Руксине, да ли си играо Batman Arkham Asylum? Jesam prva dva betmena, odličnost. Posle su valjda pali u standardu pa nisam ni pokušavao. A i ovaj split/second pre par godina, ali se ne sećam ničega. Sa vožnjama sam uglavnom aktuelan, tako da sad ne znam da li više patim za project cars ili za gta :(
Pokojni Ruxin Posted January 5, 2016 Posted January 5, 2016 (edited) moze li se snimiti pozicija u hotline miami? U toku nivoa valjda ne može Edited January 5, 2016 by Ruxin
katamaran Posted January 5, 2016 Posted January 5, 2016 Jel valja onaj max payne 3? Zeznuta je situacija, ako se ovako nastavi mogao bih da se vratim uskoro na menadžera, a to niko ne želi :( Daleko od toga da je losa al je najslabiji deo trilogije.
Прслин Posted January 5, 2016 Posted January 5, 2016 Превише се труди да буде филм да би била одлична игра.
Pokojni Ruxin Posted January 5, 2016 Posted January 5, 2016 Al je nagrdište, mada sam i očekivao da to nije prošlo pored staaarog makse. A ta filmičnost jeste jedan od većih problema modernog gejminga. Umesto da se koriste jedinstvene mogućnosti medija sve više je nekih propalih vonabi reditelja koji prave igre u fazonu "press x da odgledaš ovu do jaja odrađenu scenu fajta protiv bosa koja traje 15 minuta". A u isto vreme onaj ludi rus iz bitting elbowsa izdaje fps film za koji guardian każe "za ljude koji su suviše lenji da igraju svoje igrice" :D
katamaran Posted January 6, 2016 Posted January 6, 2016 (edited) Превише се труди да буде филм да би била одлична игра. Bas to. Al ima svojih kvaliteta. Ovo mi je retko dobar uvod Edited January 6, 2016 by katamaran
Calavera Posted January 6, 2016 Posted January 6, 2016 (edited) moze li se snimiti pozicija u hotline miami? samo autosave posle svakog nivoa ili sprata. kako ti se dopada? Edited January 6, 2016 by Calavera
zema Posted January 6, 2016 Posted January 6, 2016 super, podseca me na alien breed od pre 20-ak godina
Dionysos Posted January 6, 2016 Posted January 6, 2016 ух ја се од траума од првог дела још нисам ни усудио да кренем двојку
Calavera Posted January 6, 2016 Posted January 6, 2016 (edited) hotline miami je stvarno nepravedno zapostavljen na ovoj temi. evo, ovaj klip fino objasnjava o cemu se tu zapravo radi: drugi deo miamija je meni inace jos bolji od prvog, uglavnom zbog ambicioznije price i vise igrivih likova. ima ih koji kazu da je to samo razvodnilo uspesnu formulu iz prvog dela, ali jasno je da su to neki bezveznjaci koji ne znaju nista ni o cemu™ -_- Edited January 6, 2016 by Calavera
Прслин Posted January 6, 2016 Posted January 6, 2016 Двојку нисам играо, а кец је ремегдело. Је л' се MOON зове аутор музике? Слушао сам га интензивно у тродневној вејпорвејв епизоди којој сам се својевремено одао.
Recommended Posts