Jump to content
IGNORED

Igre

Marvin (Paranoid Android)

Recommended Posts

Posted

ja npr sto puta bolje igram pes na tastaturi nego sa dzojstikom. 

Posted

Dodjoh da vidim da li je renne replicirao glede WRC a ovde glavni urednik Sveta kompjutera gostuje u emisiji Polarotor :ph34r:

E pa ne znam. Nisam nikada imao problema sa WRC, pa ni sa ovim novim

Posted

Ja peglam 4 i dalje.

Danas uzeh™ PES 2016. (sa sve ADM u ManUTD :D ) i nesto mi secka, iako vidim da ljudi komentarisu da nije preterano zahtevan. Na svu muku, ovih par tekmi probe, sam lupao po tastaturi, nikako ne mogu da podesim joy (na starijim shljakaju normalno-imam 2 razlicita Logitech i Genius).

Posted

Ako ti secka kod replaya, kad krene onaj Goldenballs logo da se kotrlja preko ekrana pa nikako da ode, to je česta pojava. Kažu da ima veze sa instalacijom tj. verzijom igre više nego sa tim šta konkretno voziš - ima na pes-patch.com da se skine fix koji prosto uklanja tu suvišnu animaciju. 

Ja kad sam (iz nevezanih razloga) drugi put instalirao igru, na istu mašinu, u isti folder, ta glupost je iz nekog razloga išla potpuno glatko.

Posted

a4bf43194cc8156be5bba850bbc266a2.jpg

Ladno sam zaboravio na ovu ikonicu, negde se sakrila :). Spustio grafu na Medium i pici ko ludo, a tu sam podesio i joysticke naravno. Vis sta ti ucine godine i godine igranja samo FM i to originala.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted

Ima li šta pametno a da se samo klikće? Još ako ima nekakvu priču puna kapa...fali mi gemini rue

Stasis anyone?

Mada ppp slabo fura ove indie hipsteraje, možda evetualno brat calavera :(

Posted

Probaj Gunpoint, nije bas klasicna avantura koliko kolekcija zagonetki, ali je kvalitet!

Prave point and click naslove sam malo zapostavio, mada ih ocigledno ima manje nego pre koju deceniju :( Jesi igrao HD rimejk prvog Broken Sworda, to je obavezna lektira? Ako si raspolozen za nesto malo umetnickije s kul pricom, overi Kentucky Route Zero, ali ne citaj nista o igri pre nego sto je sam zaigras.

Posted

Route zero sam probao prvu epizodu i 'nako, imam i dalje na kompu ali sumnjam da ću se vraćati

Za ostale preporuke fala, overiću....bolje nemoj pretpostavljati da sam apsolvirao klasike, pod stare dane sam se zagrejao za uperi i klikći. 

Posted

In det kejs... Grim Fandango?

+1 najbolja avantura realno

Posted

to je braćo kad se prefura sa svim i onda se očekuje da ostale igre isto budu pod umetnost :sleep:

Posted (edited)

In det kejs... Grim Fandango?

Jednom davno ali planirao sam i ovaj remaster, dobro si me podsetio  :thumbsup:

Edited by Ruxin
Posted (edited)

Verovatno ce ti se vise svideti sad kad su stavili da moze da se bira izmedju starih "tank" kontrola i klasicnog point & clicka :D

Sad sam se setio i Machinariuma, to je nesto novijeg datuma a opet genijalno.

Edited by Calavera
Posted

Super je i ovaj novi, samo su ga tehnički prepeglali, ali suština genijalnosti je ostala ista. 

Celso, your wife sailed out of here two months ago, with another man.  

Oh Manny. Is there...

Posted

...a greater constant in nature than the treachery of women? ^_^

Remaster je svakako ultimativna verzija Grim Fandanga, mada sam ja bio pomalo razocaran kako su ga skarabudzili. Nemogucnost detaljnijeg biranja rezolucije je pogotovo neshvatljiv nedostatak, u 2015. se ipak ocekuje vise od izbora izmedju Native, Low i Lowest. Double Fine propo <_<