Jump to content
IGNORED

Igre

Marvin (Paranoid Android)

Recommended Posts

Posted

Teacheru, jesi prešao Baldur's Gate: Enhanced Edition? Ja odigrao (jako i) do samog kraja a tu me dočekao neki bag - kako pokušam da se odmorim pre nego što uđem kod Sarevoka za finale, blokira se igra i moram da je gasim na Alt+F4 :isuse: Ne vredi ni ako izađem gore do grada, čim odspavaju sledi freeze. A da ulazim ovako nenaspavan džabe mi je...

Posted
Teacheru, jesi prešao Baldur's Gate: Enhanced Edition? Ja odigrao (jako i) do samog kraja a tu me dočekao neki bag - kako pokušam da se odmorim pre nego što uđem kod Sarevoka za finale, blokira se igra i moram da je gasim na Alt+F4 :isuse: Ne vredi ni ako izađem gore do grada, čim odspavaju sledi freeze. A da ulazim ovako nenaspavan džabe mi je...
Nisam završio, sjebao me posao i Crusader Kings 2 :isuse:
Posted

Pojednostavljeno, šareno, duže se instalirao no što sam ga rabio, omatorilo se pa mi svašta smeta.

Posted
Jel neko probao, jel se isplati skidati?TWR II
Koliko sam čuo od ljubitelja serijala, ne. Ne vredi.Sent from my iPad using Tapatalk HD
  • 1 month later...
Posted

Posle više od pet godina, noćas sam ostao uz kompjuter do ranog jutra. Izašao je najnoviji patch za Crusader Kings 2, a uporedo sa njim i patch za Game of Thrones mod. Do sada je u modu bio samo Westeros, a sada su ludaci ubacili ceo Essos, od Lysa do Qartha, i od Sothorysa do Ibbena (ne radi ceo doduše, nije još urađena dinamika za Dotrake i Dotračko more), pa možeš igrati i kao Magnar of Thenn, i kao slaver u New Ghys-u (i ceo set istorijskih likova, od Egona Osvajača do Džofrija Barateona).Noćas sam ostao uz Deneris, izveo je iz Qartha, odveo u Astapor (ima opcija da ide odmah u Pentos), osvojio Meereen, udao za Kventina Martela (ima i drugih opcija, a poženio i poudavao sam i ostatak pratnje, tako da mi sada na dvoru šetaju trogodišnji Robin Mormont i Drogo, son of Rakharo), odbio napad Yunkaija i osvojio ga u kontranapadu (takođe ima drugih opcija), podelio lordovske titule Dotracima, Strong Belwasu, Džori Mormontu, Grey Wormu, itd, pacifikovao New Ghys, objavio rat Volantisu, i u sred tog rata izvršio uspešen atentat na Edrica Storma koji je bio na Gvozdenom prestolu, i čiji je Deneris bila naslednik. To je rezultovalo povratkom Deneris na Gvozdeni presto, koji je trajao cela dva meseca, jer sam zatekao 50 hiljada Starkova, Tirela i Lanistera kako opsedaju King's Landing i proganjaju ostatke razbijene lojalističke vojske Martela, Barateona i Erina, dok mojih 35 hiljada Unsullieda, Mirinjana i Astaporaca čuči u Slaver's Bay-u, jer nema dovoljno brodovlja da ih preveze do Westerosa, a ne mogu da prođu pored Volantisa. Kraj je došao u pet ujutro, kada me je novi kralj Mejs Tirel bacio u tamnicu (zajedno sa Varisom, Maloprstićem i ostalima), nije mi ni Drogon pomogao, premda je ubio i pojeo neke viđenije vitezove (pokojnik dobije trait Devoured by a Dragon ili tako nešto). Sad sedim u zatvoru, i čekam kraljevu milost.U pravu je moja žena kad kaže da sam lud, sedim uz kompjuter celu noć i pišem ovde postove kao da imam 14 godina. Doduše, bolje i to, nego da se vraćam iz kafane ili od švalerke (kaže ona).

Posted
Nisam završio, sjebao me posao i Crusader Kings 2 :isuse:
Prelagana igrica, moze sa Dukljom da se postane carem celoga sveta. jedno vreme sam skupljao titule, mislim da sam imao 10-tak kraljevskih + sve (2?) carske. Bio bih i predsednikom par republika da mi glupi engin to nije dozvoljavao <_< <_<
Posted (edited)

Pa eto, realno je. Vidiš da je to sve ostvario i Milo, samo obrnuto - bio predsednik desetak republika i vlada, nezavisne i zavisne države, ima 2 prestonice, imao bi i nekoliko kraljevskih titula da mu endžin ustava to dozvoljava.

Edited by Filipenko
  • 2 weeks later...
Posted

Preigrao Director's Cut verziju Deus Ex: Human Revolution, i dalje je odlično mada strašno koliko je "već" dated u tehnološkom smislu, i žargon i sve. Poboljšane su sitnice u odnosu na originalnu igru, može malo šire da se ide sa augmentacijama (u smislu da nije obavezno biti combat-oriented da bi se preživeli bosovi), ubudžen je Missing Link DLC direktno u priču... (ovo poslednje je mnjah jer je taj DLC značajno teži od finalnog dela originala koji sledi odmah posle, pa ispada priličan antiklimaks)http://www.youtube.com/watch?v=qnreVTKtpMs&list=FLBmltNntO2PRQpDNzFIXw-wJel' igrao neko novu sezonu The Walking Dead? Znam da je samo jedno poglavlje izašlo i da je Clementine protagonista, a spoilerovana mi je i određena dramatična scena...

• 1 month later...
Posted

Jel igrao neko Europa Universalis IV i kako vam se dojmi?

Posted (edited)

Jel igrao neko Europa Universalis IV i kako vam se dojmi?

Najbolja strategija koju sam igrao. "Dublja" je i realisticnija mnogo od Civilizacije. 

Edited by Radagast
  • 2 weeks later...
Posted

A New Beginning

Simpaticna avanturica na temu ekologije i zastite zivotne sredine. Godina je 2500 i neka, Zemlja je usled zagadjenja prakticno ostala bez ozonskog omotaca, a sprema se suncani udar koji planira da zbrise i ono malo covecanstva koje je prezivelo. Jedan mali tim komandosa (ne kao Ceda) uz pomoc Time travel masine krece u proslost, sa misijom da upozori covecanstvo na to sta se sprema, kao i da pomogne jednom naucniku u iznalazenju alternativnog izvora energije.

A-New-Beginning.jpg

274032_anb_screen_0007_medium.jpg

orig_13098586562.jpg

Posted

kak sam se opako primila na subway surfers, trenutacno sam u ny

Subway-Surfers-for-iPad-1.jpg

navece sklopim oci a sve vidim dukate zute ^_^

Posted

joj igrao sam to u Parizu, Moskvi i Veneciji, mesecima...

3.4 miliona...ti?