Have_Fun Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 Onda cu preskocitiA ovaj kingdom of amalur, valja li sta? I ona Deponia? Kakva je ona, to je isto neka point and click igrica kao Monkey Island i Runaway.. ali, da li vredi trositi vreme na to?
Have_Fun Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 Presao sam sve Monkey-e odavno... u vise navrata :)
Behemoth Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 Bas nisam u toku sa igrama, ali bih se oprobao u nekoj voznji :)Formula 1 bi bila idealna voznja, ne bih nesto N4S, nikad ga nisam voleo. Preporuke?
Mil@n Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 Kada su vožnje u pitanju, ubedljivo su mi najzanimljivije bile reliji. Različita dinamika, različite podloge, drugačije ponašanje automobila na istim, itd, itd. Tu je uvek prednjačio Collin Mc Rae serijal, msm da je dirt 3 poslednji deo tog serijala, ako nije ništa izašlo posle...
Miljenko Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 Zavrsio sam Runaway, bilo je superzabavno :thumbup:Hvala jos jednom Calavera na preporuci :)btw, da li je neko igrao igricu "Deponia" i ako jeste, kakve utiske ima?i jos nesto, spomenuse mi danas jos 2 igrice koji bih mogao da chekiram, kingdom of amalur i dragon age.. koja je bolja i kakva iskustva imate ako ste igrali nesto od ovogaDragon Age kec je odlicna igra. Dvojka je vec nategnuta, no to je vec bilo ocekivano, kada si u zurbi da uzmes jos para.
Aleksandar88 Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 Upravo, pusti Vinija, to ti je najveci gejmerski hipster :P. meni prvi Dragon Age bio poprilicno zanimljiv, obrnuo sam ga 2-3 puta + ekspanzija, dosta sati dobre zabave, nekoliko mogucih krajeva i prava epic fantasy prica. Dvojku sam takodje presao dva puta, nije dobra kao prvi deo, ali je igriva.
Weenie Pooh Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 Pa stvarno, "prava epic fantasy priča" as in nijedan milion puta prežvakani fantasy stereotip nisu omašili. Potpuno bezdušna priča koja sebe uzima jako ozbiljno, uz tek poneki pokušaj humora, i naravno (u prvom delu) nemog protagonistu <_<Nemoj pogrešno da me shvatiš, može gomila stereotipa da se sklopi na pravi način pa da overall priča ispadne kvalitetna (v. Mass Effect), samo što je to u Dragon Age odrađeno jadnjikavo. Svaka čast ko voli da spasava svet od sila mraka i haosa, uz pomoć kartonskih patuljaka vilenjaka i ostalih mađioničara, ali da bih ja tako ispraznu pričicu progutao, igra mora da ponudi nešto stvarno posebno. A ne da mi tutnu glupavi WoW interfejs, da stojim u mestu i drndam omiljeni power do besvesti, pa kad pobedim da opljačkam leševe i teraj dalje...
Utvara Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 (edited) Presao sam sve Monkey-e odavno... u vise navrata :)Jesi probao ove nove rimejkove?Rimejkovi keca i dvojke... Edited March 15, 2013 by Utvara
Mil@n Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 Instalirao u igraonici Tomb raider pa probao malo.. Meni deluje odlično! Optimizovano do zla boga, teče kao mljeko, a i fina grafika.
Mil@n Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 Kakav je multiplayer, to nisam igrao?Iskreno, nem pojma, niti sam probao, igra nije kupljena već "kupljena", pa kontam da nisam ni pomišljao da radi mp.
Have_Fun Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 Jesi probao ove nove rimejkove?Rimejkovi keca i dvojke...Na koje mislis?Igrao sam, The secret of Monkey Island, Escape from Monkey Island, The curse of Monkey Island
Have_Fun Posted March 19, 2013 Posted March 19, 2013 Need helpSkinuo Far Cry 1 i instalirao preko deamon toolsa. Zahtevalo mi je instalaciju preko 5 CD-a, sto je proslo ok. E sad, posto sam na win7, potreban je neki patch 1.4To je takodje bilo spakovano u fajlu koji sam skinuo. E sad, ja sam to otpakovao, kliknuo taj patch, on je uradio instalaciju i obavio svoje, zatim sam isto to uradio i sa crackom, prebacio ga u folder sa igricom, ali kada pokusam da pokrenem... nece. Ne mrda.The specified module could not be foundto mi izbacujea kada probam preko ikonice koja je iskocila na desktopu, kaze mi da ubacim odgovarajuci CD. Ja kao pokrenem Deamon tools, turim kao cd1, kliknem.. on mi je jednom otvorio igricu sa svim opcijama, play, uninstall, credits ili sta vec, ali kada sam kliknuo "play" ceo laptop mi se zabagovao i blokirao..Je l` imao neko iskustva sa FC1 na windowsu 7?
MILF HUNTER Posted March 19, 2013 Posted March 19, 2013 probacu ja malo kasnije. imam ceo komplet vec preko godinu dana a nisam ga jos probao. isto win 7 os.
Recommended Posts