Jump to content
IGNORED

Igre

Marvin (Paranoid Android)

Recommended Posts

Posted

meni je swtor i dalje na kompu, nemam supskripciju jel mislim da nije vredno tog novca , ali kad se uvede f2p sigurno cu uci u igru da pozavrsavam sve story linije koje mi fale posto je taj aspekt igre najbolji od svih i od gw2 koji ima tanak personal story. Ali nonstop upadati u huttball ili vrteti samo ev, kp i denovu je postalo strasno dosadno i repetativno... igra je fenomenalna do 50. nivoa i otkrivnje end game contenta ali posle prestaje da bude zabavna. I ja moram da biram pa sam odabrao gw2 i nisam se pokajao, samo jednu igru mogu da igram u isto vreme znaci nista pes2013, fifa13, nba2k13, fm. al sta je tu je :)

Posted
meni je swtor i dalje na kompu, nemam supskripciju jel mislim da nije vredno tog novca , ali kad se uvede f2p sigurno cu uci u igru da pozavrsavam sve story linije koje mi fale posto je taj aspekt igre najbolji od svih i od gw2 koji ima tanak personal story. Ali nonstop upadati u huttball ili vrteti samo ev, kp i denovu je postalo strasno dosadno i repetativno... igra je fenomenalna do 50. nivoa i otkrivnje end game contenta ali posle prestaje da bude zabavna. I ja moram da biram pa sam odabrao gw2 i nisam se pokajao, samo jednu igru mogu da igram u isto vreme znaci nista pes2013, fifa13, nba2k13, fm. al sta je tu je :)
ti baš dugo nisi igrao swtor... :fantom:
Posted
Nego Bato, vredi li čemu Dawnguard?
Ma nemam pojma, slobodno vreme za bilo šta sem posla mi se u ovom trenutku svelo na apsolutni minimum; sad mi je udarna sezona što se posla tiče.Da nemam FreeCiv i bilijar na telefonu da uradim par poteza tokom kenjanja, ne bih video i od igara.
Posted

Ništa, probaću ga ja u nekom trenutku, pa pišem.

Posted
Da nemam FreeCiv i bilijar na telefonu da uradim par poteza tokom kenjanja, ne bih video i od igara.
da li ja to dobro vidim il ti to kazes da ima freeciv na telefonu???(sad pogledah i ima beta - valja li sta?)@teacher i nomad: nakon lolometrije, evo nama i swtorometrija :jerry:
Posted
Za jedno četrdeset godina, kad na forumu budu postojali topici poput "U kojem ste staračkom domu?" i "Hromirane drške za kovčege, za i protiv", Glintić će i dalje na igrama da se obeznanjuje haxballom. Jedino što najverovatnije neće moći da se seti protiv koga je igrao to prepodne.
Zato sve snimamo i kacimo na haxballtube. Majstorije moraju ostati sacuvane za mladje narastaje.
Posted

Tako je i meni deda pričao kako su se oni kao deca igrali <zaboravio ime>, što se sastojalo od stavljanja jednog štapa na zemlju i udaranja istog drugim štapom, sa ciljem da što dalje odleti.Da je kačio na štaptube možda bi mu unuci i poverovali, ovako...

Posted
Mogli bi ovi vicniji softwareu da narave klis za nintendo wii :fantom:
Posted

Left for dead je na akciji na stimu za 10,5e 4 komada, eto vam prilike. Team speak i udri. :)

Posted

Bravo historian, to je to - klis! :Hail: Doduše, nisam znao da tu postoji i hvatač? Mislio sam da je čisto dužinska™ disciplina u pitanju...

Posted

Samo za ljubitelje Fallouta:

A building was being torn down in my neighborhood, and this beautiful old advertisement was uncoveredw2DUN.jpg
Posted

Skinuo sestricu igricu C&C Red alert 2. Narezao mu na CD i instalirao najnormalnije ali kada pokusa da igra kao Soviet trazi CD 2. Skinuo i to sa Neta ali je u BIN ekstenziji, pokusao da preko virtuelnog drajva tj. Alcohol120% programa podignem ali mi se otvara ovo cd.jpgJesam li skinuo pogresnu instalaciju ili negde gresim?

Posted (edited)

Ovako napamet, biće da je problem u imenima drajvova. Ako si instalirao igru sa normalnog optičkog drajva (npr. D), a kad ti traži drugi disk ti ubaciš virtuelni (npr. F), igra nema pojma šta se dešava.Pošto je stara igra, sigurno ima neki .ini fajl u instalacionom folderu koji možeš da izmeniš u tekst editoru i da upišeš na kom drajvu da traži koji disk. (dakle u gornjem primeru staviš CD1= D: i CD2=F:)Ili ako ti je lakše, jednostavno reinstaliraj igru ali sa tog virtuelnog drajva, a ne sa CD-a.

Edited by Weenie Pooh
Posted (edited)

Na GOG-u sam naleteo na prepeve dve igre koje i dan danas smatram najboljim izometrijskim pucačkim igrama, čuveni Crusaderi, no regret i no remorse. Pošto sam original igrao samo u cd-rip (rest in pieces) varijanti, ovo je bilo prijatno iskustvo, jer ima i propratnih skeniranih materijala a rade i svi sinematici. Obe igre zajedno ne zauzimaju više od 800MB.Pored glatke animacije i bogatstva pokreta silencera, glavna stvar su oružja i maštoviti načini na kojih se borite protiv tajkuna, policije, vojske i političara. Iako je ovo pucačka igra, brojni dodaci i oprema koje se mogu kupiti kao i ponekad zapetljani nivoi obećavaju dugotrajnu zabavu. Ovo je igra po MP-ovom ukusu. :Dhttp://www.mobygames...rse/screenshotshttp://www.mobygames...ret/screenshots

SK_95_12_079.jpgSK_96_11_080.jpg

Edited by bigvlada