Jump to content
IGNORED

Igre

Marvin (Paranoid Android)

Recommended Posts

Posted
Danas stiže Borderlands 2.Taman na vreme da prekrati zimsku dosadu :)
izasla je narodna verzija na torent, bacih ga da se skida dok sam na posa'.kakvo ce gazenje da pa'ne, idem odma Gunzerker, po mitraljez u ruku = damage per second 9000.jos ako bude mogao co-op na piratsku igru ka' na jedinicu...ijaoj. i taman 4 dlc-a neka izbace, ne smiju manje no za prvi dio :D
Posted

Izašao je i pes. skidrow nukovan, proper reloaded. :D

Posted
izasla je narodna verzija na torent, bacih ga da se skida dok sam na posa'.kakvo ce gazenje da pa'ne, idem odma Gunzerker, po mitraljez u ruku = damage per second 9000.jos ako bude mogao co-op na piratsku igru ka' na jedinicu...ijaoj. i taman 4 dlc-a neka izbace, ne smiju manje no za prvi dio :D
U jbt, hvala za info, ja sam mislio da čekam zimu, ali kad je već tu, što da se čeka :DGunzerker je prvi pick! :thumbup:
Posted
Izašao je i pes. skidrow nukovan, proper reloaded. :D
Kakav je? Jel neko probao?
Posted

Ja sam se upravo oštrio da ga probam...skidao ceo dan, oslobio nekako mesto na hard, i tek kad sam krenuo da instaliram zaključio da sam, retardiran kakav jesam, skinuo 2012. :isuse:Ako je neko skinuo verziju koja provereno radi nek mi šibne link na pm, ne bih podneo još jedan zajeb...

Posted

Ortak kupio orginal za 3.500dinAko ta igra ne vredi da se kupi van kioska onda ne znam koja vredi :)

Posted

ja bas za takve igre koje izlaze svake odine ne bi dao dinar. blizzardove igre vredi kupovati.

Posted (edited)

Realno me je sramota što ne podržavan barem PES i FM, ali...u štek sam fazi već duže vreme, dok se biznis ne zalaufa (kuc-kuc) i tako.... :(Ako uleti neki dinar na kladionici u skorije vreme FM uzimam sigurno, a možda i PES kad bi preteklo.Edit - A Blizzard je đavo! Imam mnogo Wow-ovaca u okruženju i jebeno se divim toj kompaniji kako ume iskusno da ošiša sve te jadne ovčice (da se neko ne uvredi, ja sam se prvi bavio wowom jedno godinu dana).Baš me zanima koliko im je para dao neko ko je počeo da se bavi Wowom od početka, kupovao sve dopune regularnim putevima i sve ekspanzije čim izađu...osećam da se meri u hiljadama €, bez preterivanja. I onda izađe GW2, bude odličan i bez preplate, i opet će jebena Pandaria koja izgleda skroz retardirano da ima jedno 4x jaču prodaju...go figure! (da kupio bih defitivno i GW2 za zimu, da imam para.... :()

Edited by bob loblaw
Posted
ja bas za takve igre koje izlaze svake odine ne bi dao dinar. blizzardove igre vredi kupovati.
I svake godine su sve realističnije, sve unapređenije i sve bolje.
Posted
Ja gledam to na osnovu toga koliko vremena provedem za igrom i kakve su sanse da ti se svidi. Sa PESom imas 99% sanse da se sa istog neces skidati pa zato vredi pljnuti kintu. A RPGovi, FRPovi i RTSovi mogu da budu zajeb na vise subjektivnih nivoa pa ih zato valja preventivno kupovati na kiosku.
Posted

Nije los PES bolji je od '12 sigurno.Sent from my cigla using Tapatalk

Posted
Nije los PESara...samo ga jebe ta glavaSent from my cigla using Tapatalk
@pavlllejbg, blizzard izbaci igru koju igras narednih 10 godina, nije strasno cak ni da kupis neki promasaj.
Posted
Nije los PES bolji je od '12 sigurno.Sent from my cigla using Tapatalk
Malkice bolji, ne nesto znacajno. Malo me smara sto ima automatski autosave i sto mi se cini da ne postoji opcija da se to ugasi.
Posted (edited)

I meni se čini da je malo bolji od 12, i to je to...šta znam, ja sam generalno zadovoljan poslednjim pes-ovima, dobar osećaj same igre+prilično može na terenu da se uradi sve što zamisliš, samo ako znaš kako.Pokušao sam sa nekoliko verzija FIFE, jer je svake godine ishajpuju kao vauuuubezpremcanajboljifudbaluuniverzumuikad, i uvek sam se više nego rado vraćao PES-u.

Edited by bob loblaw