Jump to content
IGNORED

Internet kupovina

Alphons

Recommended Posts

Posted

Ma bilo je. Čak i ozloglašena niška carina vrlo često propusti knjigu bez ikakvih dodatnih troškova.

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Frank Pembleton

105

• kud u maglu Simoviću

88

• Moća

78

• goofs

61

Posted

Upravo tako. Ja mislim da na knjige nikada nisam platio ništa. Ni carinu ni pdv, a kupovao sam ih ohoho. Naravno nikada preko limita za carinu.

Posted

Ja ni na šta (a uglavnom su jeftiniji gedžeti u pitanju) nisam platio pdv, do pre par meseci. Od tada sam platio na kameru (cena 50 e) i jedan ručni sat (koštao je oko 15e).Stizalo još par drangulija, ništa dodatni troškovi.

Posted

Da li se nekom desilo da naruči sa sportsdirecta i da paket stoji u Lidsu 6 dana?

Posted

Jel narucivao skoro neko knjige? Znam da je pre bilo za sve knjige bez pdv i carine a sad cujem da su nekim ljudima stizale sa dodatnim troskovima? Narucio bih par komada sa amazona pa da se pripremim i za dodatni trosak ako ga ima :)

U ponedeljak stigla knjiga upravo sa amazona, naplatili mi pdv
  • 2 weeks later...
Posted (edited)

...

Edited by kud u maglu Simoviću
Posted

Da li se nekom desilo da naruči sa sportsdirecta i da paket stoji u Lidsu 6 dana?

Dešavalo se da iz Engleske u Madjarsku, do Pešte, dodje za 1 dan, sledeći dan stigne u Bgd...a onda u Beogradu stoji 3-4 dana. Najduže čekanje mi je bilo "okruglo" dve nedelje. tada su kilavili svi koji su mogli.

Posted

kako ono beše

49.99€ u robi + transport je oslobođeno carine ili u 49.99€ ulazi i transport

danke

:)

Posted (edited)

Do 50e robe + poštarina. 

To važi za sports direct, ne znam da li pitaš za njih ili uopšteno... 

Edited by Mil@n
Posted

to, to

tnx

• 2 weeks later...
Posted

Prodaće mi se neke karte jbt, a Intesin sistem za verifikaciju kupovine putem SMS-a ne radi već par sati: http://verifiedbyvisa.com/

Morali bi da stave opciju, da na sopstvenu odgovornost, izvršiš plaćanje i bez SMS verifikacije, ovako je kupac zarobljen zbog tehničkog problema posrednika (Intesina internet kartica).

Posted

Plati paypalom, ako postoji ta mogućnost

Posted (edited)

Nema opcije, nažalost, platio bih.

Verifikacija i dalje ne radi.

EDIT: Proradilo, stigao kod.

Edited by Kreuz
Posted (edited)

Jel zna neko pouzdano koji su troškovi korištenja Intesine Visa internet kartice?

Održavanje računa se ne plaća koliko vidim, šta se onda plaća, provizija pri transakcijama?

Edited by mraki