Frank Pembleton Posted October 21, 2016 Posted October 21, 2016 Savetuje me kolega da se kupuje na sajtovima sa dosta feedbacka, pozeljno sa fotkama kupljene robe i obavezno se premeriti i naruciti po tim merama velicinu iz tabele. Slucajno poslato sa Tapatoka Pa da to je sve sto mozes otprilike da uradis...Ne zaletati se sa velikim ciframa, cisto da ne patis ako te ispali...
stajebrebilo Posted October 21, 2016 Posted October 21, 2016 Upravo to. Onoliko koliko mozes da kaliras a da se ne iznerviras. Moja max kupovina je bila do 20$ do sad. Slucajno poslato sa Tapatoka
stajebrebilo Posted October 26, 2016 Posted October 26, 2016 Ports direct nema neku jeftiniju varijantu postarine od aviona ili preuzimanja u UK? Za neki sorc i majicu od 7 eur postarina ispala 23 eur ?! Otkazao sam placanje naravno. Slucajno poslato sa Tapatoka
Moća Posted October 26, 2016 Posted October 26, 2016 Izgleda su nesto poceli da luduju sa tim postarinama, do skoro sta god uzeo postarina je bila 13€. Stigle Li Kuper cipele 44 broj odgovaraju mi iako nosim 44.5 bar sto sam ih probao, danas cu ih nositi na kisi videcemo kako ce se pokazati. Sent from my Le X620 using Tapatalk
Duci Simonovic Posted October 26, 2016 Posted October 26, 2016 (edited) Znači više ne važi ono 49+17 ? Edited October 26, 2016 by Duci Simonovic
Moća Posted October 26, 2016 Posted October 26, 2016 Nama je sada za tri para cipela poštarina bila 18€.
Duci Simonovic Posted October 26, 2016 Posted October 26, 2016 Aj slikaj se u cipelama da vidimo kako ti stoje
El Guapo Posted October 26, 2016 Posted October 26, 2016 Ports direct nema neku jeftiniju varijantu postarine od aviona ili preuzimanja u UK? Za neki sorc i majicu od 7 eur postarina ispala 23 eur ?! Otkazao sam placanje naravno. Slucajno poslato sa Tapatoka Za cipele bude skuplje, ali ovo gore je nemoguće.Može se preko posrednika kupiti za 20%+na cenu i kurir u Srbiji. Sent from my x600
InvisibleLight Posted October 28, 2016 Posted October 28, 2016 (edited) Znači više ne važi ono 49+17 ? meni na punu korpu (9proizvoda) izbacili da je postarina 13 evra. al ipak nisam narucila, shvatila da mi nista to ne treba u medjuvremenu, narucih neke badem/kikiriki/nuts putere na myprotein.com, imaju 15% popusta do kraja meseca a postarina fiksno 8,5 e pa ispadne da jedno anulira drugo. mnogo je jeftinije nego u srbiji. sad se pitam, ako mi roba+postarina nije ni 50evra jel placam pdv 20%? prema pravilima trebalo bi.. Sa druge strane, ako kupac želi da naruči pantolone iz inostranstva koje koštaju 40 evra, s transportom od 10 evra, carinska vrednost će biti 40 evra jer u slučaju vrednosti robe ispod 50 evra troškovi prevoza ne ulaze u carinsku vrednost. Osnovica za plaćanje PDV-a je 40 evra, što znači da će primenom PDV-a od 20 odsto iznositi osam evra. sve u svemu uz shiping i pdv malo se ustedi, jedino ako nadjes neksto sto je 80-90% snizeno, a tog ima samo u xxs i xxxl velicini ps bademov puter za koji znam kod nas od 170gr ( ) i ovaj od 1kg. minus 15%, al to ode na shiping ( http://www.myprotein.rs/sports-nutrition/puter-od-badema/10575082.html) Edited October 28, 2016 by InvisibleLight
Frank Pembleton Posted October 28, 2016 Posted October 28, 2016 Da pdv uvek... ....shit has hit the fan...
Hamlet Strašni Posted October 28, 2016 Posted October 28, 2016 odnosno, na skuplje stvari. Ja nisam platio na gomilu džidžabidža sa alija - futrole i stakla za mob i neke olovke. Sad sam platio za hdd dock 600 dinara...
Frank Pembleton Posted October 28, 2016 Posted October 28, 2016 odnosno, na skuplje stvari. Ja nisam platio na gomilu džidžabidža sa alija - futrole i stakla za mob i neke olovke. Sad sam platio za hdd dock 600 dinara...To onaj što može da se hdd iz kompa samo butne u njega ko da bateriju staviš?
Recommended Posts