zorglub Posted November 20, 2023 Posted November 20, 2023 On 19. 11. 2023. at 14:34, Fakundo Sava said: firestickovi ,moze ovde da ih utopish x 2 Kakav je besplatan sadržaj, i ima li ga na nemačkom? Jel' ima boljih alternativa za besplatan sadržaj?
Fakundo Sava Posted November 20, 2023 Posted November 20, 2023 Pa skoro i da nema besplatan sadržaj.Ne znam kako misliš besplatan? Firestick se ubedljivo,po ovim cenama ,isplati . Sličan Xiomi je duplo skuplji .A drugi android plejeri nemaju sve sertifikate pa na primer netflix ne radi u Fullhd odnosno radi samo SD RAzlika kod firesticka je instaliranje aplikacija ,nije komplikovano ali traži malo snalaženja . Većina potrebnih je već instalirana 1
Moća Posted November 20, 2023 Posted November 20, 2023 11 hours ago, ToniAdams said: Kako si plemenit motjo Ajde djembeli daj neki predlog sta pazariti.
đorđe geprat Posted January 31 Posted January 31 pazario sam u "amazonu" 28. ujutro, sledećeg jutra, juče, na njihovom sajtu vidim da je "siti ekspres" preuzeo u 8 uveče. juče, znam da neće stići ali tu sam, danas zovem sve skupa 10 puta citi ekspres u valjevu na fiksni i mobilni broj sa sajta, nema nikog, pa kol centar, opcija 3 mi ponudi 3 minuta muzike. na sajtu "sit ekspresa" stoji da mi broj pošiljke nije u evidenciji, zovem amazon rekoše da imaju problem sa isporukom da će da mi jave na e-mail. nije mi frka, može da stigne i za mesec dana ali da znam datum i vreme.
Lezilebovich Posted March 5 Posted March 5 (edited) Sa Amazona mi je na mail stigla potvrda o kupovini, a zatim i cancel narudzbine. U isto vreme mi je stigla sifra za potvrdu placanja za mobi bank karticu. Catch je u tome sto ja nista nisam kupovao sa Amazona, ni tad, a mislim i nikad ranije. prijavio sam mobi banci, ali me zanima da li je neko imao slicna iskustva ? Deluje da mi je hakovan amazon nalog (koji nisam ni znao da imam), a ne da neko ima pristup do moje kartice edit: ulogovao sam se na amazon, pise da nemam ordera u poslednja 3 meseca Edited March 5 by Lezilebovich
goofs Posted March 5 Posted March 5 Mislim da su ti deknuli broj kartice i pokusali da kupe neke (nagadjam) kupone/vaučere koje mogu dalje da preprodaju. Koristili su tvoju email adresu kako ih Amazon ne bi blokirao, ali blokirala ih je telefonska 3D verifikacija. Ne znam odakle im email adresa, osim ako nije ocigledna poput ime.prezime@gmail.com
Lezilebovich Posted March 5 Posted March 5 Pa slicno je, samo nije gmail neko neki drugi online mail servis ali nesto i ne koristim karticu preterano online... domaci dostavljaci, aliexpress, streaming servisi, tu i tamo neka online kupovina...
ultra plasticni Posted June 6 Posted June 6 http://naocarezasuncecene.com/naocare-za-sunce-prodaja-Srbija/ Jel kupovao neko sa ovog sajta cvidze, malo su mi male cene za originale?
kud u maglu Simoviću Posted June 7 Posted June 7 23 hours ago, ultra plasticni said: http://naocarezasuncecene.com/naocare-za-sunce-prodaja-Srbija/ Jel kupovao neko sa ovog sajta cvidze, malo su mi male cene za originale? bači pogled ovde ima finih oblika i modela nisu markirane to stoji 1
ultra plasticni Posted June 7 Posted June 7 Imam izipizike, bordo okvir lenonke, no hvala u svakom slucaju 1
stajebrebilo Posted September 3 Posted September 3 Malopre me zvali na mobilni iz pošte da podignem pakete sa AE... do sad su ubacivali u paketomat pa sam ih tamo preuzimao. Jel to neka nova praksa?
Recommended Posts