Jump to content
IGNORED

"The Hobbit" by Peter Jackson

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted

I to sto kažeš...

Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока

• Replies 690
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kim_philby

59

• Аврам Гојић

58

• Weenie Pooh

47

• ToniAdams

44

Posted

eto resenja misterije. a bilo bi malo glupo da pokloni Aragornu vilin-kamen, pa  mu posle doda i komplet japanskih nozeva zlatni pojas.

Top Shop avanzovao u Gala Shop. :lolol:

Posted

Ma, nije voleo Boromira pa mu se omaklo.

Doduše, kasnije, kad Frodo sretne Faramira, saznajemo da je Boromir ipak dobio poklon - pojas.

Posted

Da, to sam i zaboravio. 

Posted (edited)

Ma, nije voleo Boromira pa mu se omaklo.

Doduše, kasnije, kad Frodo sretne Faramira, saznajemo da je Boromir ipak dobio poklon - pojas.

Ko, Stanojevic?  :lolol:

Bas je ovo zanimljivo, secam se da mi je pri citanju prevoda tu nesto bilo nejasno oko poklona, a posle sam citao samo englesku verziju pa sam potpuno zaboravio na tu nelogicnost iz prevoda. Hvala Hamletu na ovome, takvi faktoidi su gikovsko blago cara Radovana.

Edited by Аврам Гојић
Posted

Ko, Stanojevic?  :lolol:

Bas je ovo zanimljivo, secam se da mi je pri citanju prevoda tu nesto bilo nejasno oko poklona, a posle sam citao samo englesku verziju pa sam potpuno zaboravio na tu nelogicnost iz prevoda. Hvala Hamletu na ovome, takvi faktoidi su gikovsko blago cara Radovana.

Ma, da, Stanojević. On je car, ako on kaže da Boromir nije dobio poklon, onda nije!

I ja pamtim tu nejasnoću, pa vraćanje stranica kad Faramir opisuje čamac sa Boromirovim telom.

Posted

Ja bih rekao da je u pitanju greska slovoslagaca. :-(

Posted

Vrlo moguće, tačno nedostaje taj deo rečenice.

Posted

Kad ste već digli topik, naleteo negde na ovaj klip. Objašnjava dosta toga šmrljavoga iz filmova.

Posted

Jos jedno pitanje. Kad gandalf odvoji teodena na stranu u njegovom dvorcu, nesto mu kaze da niko ne cuje, od cega su teodenu zablistale oci. To se desi nakon sto mu kaze da imamo jednu nadu koju neprijatelj nije ni naslutio. Malo kasnije dok jedu gandalf govori o tajnoj nadi o kojoj ne sme ni teodenu da kaze.

Pa sta mu je onda pricao kada su stajali nasamo ispre predtone dvorane?

Posted

Verovatno  da poraz na Gazovima Izena nije bio baš toliko katastrofalan, kao i kojekakva političarska uveravanja i ubedjivanja. 

Posted

Meni je palo na pamet da je upotrebio neko čarobnjačko ubedjivanje kao na stražarima, ali mi je to ipak neverovatno.

Posted

Kad sam čitao knjigu, imao sam utisak da se tu radilo o (još jednom) Palantiru za koji kao Barad Dur ne zna.