Ravanelli Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 (edited) eto takvi ste vi srbi, samo bi nešto drugome gledali i drugima kenjali, sreća da sam otišao odatle i samo se povremeno pdosetim u kakvoj žabokrečini se nalaze svi vaši mozgovi Edited December 27, 2013 by Ravanelli
kim_philby Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 meni je neverovatno da se u filmu koji se zove hobit isti pojavljuje koliko i neki statista sa zadatkom. steta sto del toro nije ovo radio. siguran sam da gore ne moze.ralf baksi je car.Sent from Bender's iPad using Tapatalk
Кристофер Лумумбо Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 slazem se sa filipom, cela prica se vrti oko gomile cetnika kojima je cilj da nadju blago koje su partizani oteli po kucama na dedinju. na kraju kada to blago nadju zamalo da se pokolju medjusobno umesto da nadju resenje. ravna gora za bogate.
kim_philby Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 zar se ne secate da je patuljci - srbi, samotna planina - kosovo, zmaj - hasim taci poredjenje vec napravio vuk jeremic?Sent from Bender's iPad using Tapatalk
Ravanelli Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 zar se ne secate da je patuljci - srbi, samotna planina - kosovo, zmaj - hasim taci poredjenje vec napravio vuk jeremic?Sent from Bender's iPad using Tapatalkhahaha da tako sam i krenuo kada sam čitao ovo filipenkovo i onda još sa njegovim večitim deluzijama calculated je ispao opšti doživljaj , bog
kim_philby Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 inace ja sam bio svedok drugosrbijanskog odgovora na tu jeremijadu jeremica. tu su patuljci pljackasi koji nicim izazvano napadaju mucenog smauga a bilbo zakolje zmaja kroz rupu u oklopu na spavanju.Sent from Bender's iPad using Tapatalk
Filipenko Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 Ne ozbiljno, bez zajebancija, zar postoji neko kome se onakav film može svideti?
Ravanelli Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 (edited) moja teorija je, naravno, da je to povezano sa seksualnom aktivnošću jedinke Edited December 27, 2013 by Ravanelli
kobni zelaya Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 Misliš, ako je jedinka još beba, pa ni ne pomišlja na seksualnu aktivnost?
Filipenko Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 Onakav film se i izdržava jedino ako se misli na kres posle, to je tačno.
Cane Vukic Prebranac Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 (edited) Гледао филм неко вече.+ : атрактивнији је, узбудљивији од првог дијела; град на Језеру и Стивен Фрај (нисам ни знао да ће бити у филму);Вила Равијојла .- : гомила непотребних ствари, фокус филма је скроз расплинут, патуљци су и даље безлични а Торин је антипатичан. Edited December 28, 2013 by Cane Vukic Prebranac
Recommended Posts