Ajant23 Posted October 17, 2014 Posted October 17, 2014 Čuj, AMC bi samo dalje napredovao kada bi to uradili...
Lrd Posted October 17, 2014 Posted October 17, 2014 Rick naprasno postane Britanac - pa to bi bila jedna od najfenomenalnijih stvari u istoriji televizije! Ja sam potpuno oduševljen idejom.
Weenie Pooh Posted October 17, 2014 Posted October 17, 2014 +1 “We were getting way too much feedback from fans that Andrew Lincoln’s Rick Grimes was not charismatic enough to carry the show. What were we going to do, fire the guy who played Egg in This Life? Short of bringing Jon Bernthal back as Shane’s twin brother, this was the only way.” “The bottom line is, trying to maintain an American accent as a British man while squinting a lot and conveying the agony of a man with the whole apocalyptic world on his shoulders is no small task for anyone. So we decided to give Andrew a break so he can really cut loose and bring new life to the character.” Takođe, smuvaće ga sa Derilom...
Have_Fun Posted October 17, 2014 Posted October 17, 2014 a jeb te se..prvo sam video vest o tome da se snima 6. sezona, i izludeo sam od srece..... a onda videh da je sve zajebancija :/skenjao sam se vise nego kada se zavrsila serija :(
Ravanelli Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 (edited) završio drugu sezonu. ok je. deusex machina su često neke ludosti & spletovi okolnosti, što kreće da smara jer nema poente. gomile delova gde se bave waltovom porodicom ili pinkovim životom kolju tempo i dobro delom su već viđeni ili nepotrebni. da ih ne gledam u drštvu opet bih batalio seriju. ali ko god stavio ovo u rang vajra ili nedajbože soprana- nemože tako drugari! meni je oko 0.75 klasa ispod. Edited November 5, 2014 by Ravanelli
Kreator Posted December 23, 2014 Posted December 23, 2014 odgledao sam prvu epizodu i odmah završio sa gledanjem ovoga. vraćam se na house of cards... :)
goofs Posted December 24, 2014 Posted December 24, 2014 odgledao sam prvu epizodu i odmah završio sa gledanjem ovoga. vraćam se na house of cards... :) Ja sam prvu sezonu BBa koja ima neverovatnih 6 epizoda razvlačio skoro mesec i po dana. Posle je krenuo rollercoaster.
Mil@n Posted December 24, 2014 Posted December 24, 2014 Ne kapiram kako neko može da sudi o bilo kojoj seriji na osnovu jedne epizode. Jbt, ima ih 60. Daj malo šanse čoveče. Ne može priča da se zaplete za 40, 50 minuta.
Weenie Pooh Posted December 24, 2014 Posted December 24, 2014 Zaboravio si prizor Walta u gaćama i čarapama i brkovima u pustinji, taj prizor realno može da ogadi i seriju i televiziju i drogu i život...
eye of the beholder Posted December 24, 2014 Posted December 24, 2014 Pilot epizoda je jedna od najboljih epizoda u BB. Pogotovo što prvih pola sata gledanja ne možeš da izbaciš Valterovu ulogu Malkomovog tate iz glave :)
Kreator Posted December 24, 2014 Posted December 24, 2014 ljudi uživajte, šta drugo da vam kažem. :) meni se ovo jednostavno ne sviđa, ne gleda mi se ovako nešto..
Mil@n Posted December 24, 2014 Posted December 24, 2014 ljudi uživajte, šta drugo da vam kažem. :) meni se ovo jednostavno ne sviđa, ne gleda mi se ovako nešto.. Nemaš uzorak da bi sudio. :P
MiddleClass Posted December 24, 2014 Posted December 24, 2014 (edited) Ja nisam pogledao ni pilot, a znam da je sranje.Izdrzi Djordjije! Edited December 24, 2014 by MiddleClass
Recommended Posts