mei Posted July 15, 2011 Share Posted July 15, 2011 tja, pre nesto vise od godinu dana smo izvrsili tranziciju domena sa primarnim adresama na google app, sve opcije googla su dostupne, osim profiles, buzz i google + <_<."The following products currently cannot be accessed with Google Apps accounts after the transition: Buzz Profiles Google Plus ...Although your transitioned Google Apps account is very similar to standard Google Accounts, it's slightly different because your administrator can manage it. The added level of management can cause complications for the products mentioned above, so they have been disabled while we investigate further."pored nemogucnosti da imam google + sa ovog primarnog accounta, ne daje mi da ga povezem sa starim standardnim guglovskim, sto mi stvara dodatne problemcice. na primer, kada se ulogujem na youtube (kreiran pod starim standardnim accountom), automatski me izloguje iz iGoogla sa primarnog, iako sam izabrala opcije multiple sign-in na oba mesta, i navela na podesavanjima svakog od profila adresu onog drugog. hello, google, to sam ja na obe adrese <_<. s druge strane, nudi mi da povezem accounte sa drugih neguglovskih adresa sa profilom na google app, a ne daje mi da povezem svoj stari google sa google app. jedino mi dugme +1 iskace svuda. -1 :( Link to comment
Delija67 Posted July 15, 2011 Share Posted July 15, 2011 Aj bacite mi neku pozivnicu na delija67@facebook.com Link to comment
Далибор Posted July 15, 2011 Share Posted July 15, 2011 Aj bacite mi neku pozivnicu na delija67@facebook.comПозваТ си ваљда :) Link to comment
Hippie Posted July 16, 2011 Share Posted July 16, 2011 Gaiman bloguje svoje utiske :D Link to comment
Frank Pembleton Posted July 16, 2011 Share Posted July 16, 2011 Aj bacite mi neku pozivnicu na delija67@facebook.comPoslato... A.J. Hawk da se ne zbuniš Link to comment
Delija67 Posted July 16, 2011 Share Posted July 16, 2011 Hvala. Napravio sam. Svidja mi se ono +1, a i utvrdio sam da radi mail na fezbuku. Link to comment
Zabalujev Posted July 16, 2011 Share Posted July 16, 2011 +1Negde naleteh na to da je Sokrat, valjda, smatrao da će pismenost štetiti pamćenju. Link to comment
jms_uk Posted July 18, 2011 Share Posted July 18, 2011 Poslato... A.J. Hawk da se ne zbunišpa sto ne rece, sad cu te da ubacim u odgovarajuci kruzok Link to comment
eye of the beholder Posted July 19, 2011 Share Posted July 19, 2011 Koja je kombinacija (da ne kazem aplikacija) da koristim google+ na HTCu?na marketu nista pametno nisam nasao :( Link to comment
Roger Sanchez Posted July 24, 2011 Share Posted July 24, 2011 Brišu profile - spašavaj se ko može! Link to comment
*edited by mod Posted July 24, 2011 Share Posted July 24, 2011 Kako se ljudi zabavljaju na G+? Link to comment
Recommended Posts