bigvlada Posted April 19, 2016 Posted April 19, 2016 Vidim da će uskoro biti potrebna protivavionska odbrana na aerodromima. Ako mogu da nose kamere i manje terete mogu i rakete malog dometa.
jms_uk Posted May 19, 2016 Posted May 19, 2016 Egyptair A320 nestao :( Sent from my iTelephone using Tapatalk
aram Posted May 19, 2016 Posted May 19, 2016 kaze cnn da je bio distress call iz aviona dva sata nakon sto je nestao sa radara?
jms_uk Posted May 19, 2016 Posted May 19, 2016 kaze cnn da je bio distress call iz aviona dva sata nakon sto je nestao sa radara? Distress signal iz ELT-a, verovatno jer je u moru. :(
bigvlada Posted May 19, 2016 Posted May 19, 2016 Na SKy news-u su rekli da je bio 10 milja u egipatskom vazdušnom prostoru.
jms_uk Posted May 19, 2016 Posted May 19, 2016 Vojska sad kaze da signala nije bilo. Egypt military denies distress signal received Posted at 08:24 In the past hour, EgyptAir said on its Twitter account that a distress signal had been received by Egypt's military from flight MS804 (though it is unclear whether they meant an automated signal or a manual one). Now, Egypt's military, in a statement, says no such signal was received.
Muwan Posted May 19, 2016 Posted May 19, 2016 Guardian kaže da je grčka kontrola imala kontakt sa pilotom tri minuta pre nestanka sa radara i da nije bio prijavljen bilo kakav problem.
jms_uk Posted May 19, 2016 Posted May 19, 2016 (edited) Mene najvise cudi da je 'nestao' na 37k stopa, pogotovo u tom regionu, gde NATO, Egipat i Izrael verovatno pokrivaju svaki kvadratni centimetar. Videli smo i da u slucaju in-flight breakup-a [MH17 npr.], informacije o brzini, polozaju i visini transpondera nastavljaju jos neko vreme. Edited May 19, 2016 by jms_uk
radisa Posted May 19, 2016 Posted May 19, 2016 Mene najvise cudi da je 'nestao' na 37k stopa, pogotovo u tom regionu, gde NATO, Egipat i Izrael verovatno pokrivaju svaki kvadratni centimetar. Videli smo i da u slucaju in-flight breakup-a [MH17 npr.], informacije o brzini, polozaju i visini transpondera nastavljaju jos neko vreme. Ako je bila eksplozija, možda je transponder oštećen? Mislim, ne znam gde se on nalazi i da li je tako nešto moguće, ali to mi je jedino logično...
duda Posted May 19, 2016 Posted May 19, 2016 upravo isto došla da napišem, tj, kako avion može da nestane na toj visini a nije neka nedođijau pitanju, tipa nekog dalekog mora kao kada je nestao onaj malezijac
radisa Posted May 19, 2016 Posted May 19, 2016 Inače, ako je teroristički napad, ala će u Fr da bude sranja...
duda Posted May 19, 2016 Posted May 19, 2016 (edited) Inače, ako je teroristički napad, ala će u Fr da bude sranja... pa i treba da bude ako je tako nešto u pitanju ed. mislila sam pre svega na ostavke odgovornih mada su ostavke običan shit kada se ovako nešto dogodi Edited May 19, 2016 by dùda
radisa Posted May 19, 2016 Posted May 19, 2016 pa i treba da bude ako je tako nešto u pitanju ed. mislila sam pre svega na ostavke odgovornih Ja sam mislio na nešto drugo... Marina da trlja ruke, pizda joj materina...
duda Posted May 19, 2016 Posted May 19, 2016 Ja sam mislio na nešto drugo... Marina da trlja ruke, pizda joj materina... pa ja ne mislim tako, terorista ima i biće ih, u francuskoj i gde god 'oćeš ali ako posle skorašnjeg sranja fr službe rade na nivou da im se može sjebati avion, onda to ima veze sa službama i organizacijom, pre nego sa bilo čim drugim
Recommended Posts