October 4, 201212 yr Ne mislim(o), ali svakako je jadno i neprikladno za prikazivanje u terminu od 17h.
November 21, 201212 yr Mladen Mijatovic u Nacionalnom dnevniku Ma pusi k...c brePosle toga opusteno nastavlja da izvestava.
November 22, 201212 yr Pijana budala...Meni je čudo da ranije nije bilo ovoga Послато са U8815 користећи Тапаток 2
November 22, 201212 yr Pa, nije njegova greska vec greska montazera sto nije isekaoČovek doneo materijal i rekao :Brzo brzo ekskluziva !Ovo ti je ton odavde dovde pokrij malo ako treba i hitno šibaj u režiju! Послато са U8815 користећи Тапаток 2
November 22, 201212 yr Snalažljivi Željko će gaf iskoristiti kao marketinški trik u Kurir Stars, kao skeč u Kursadžijama i šaljive minute kod Amindžića.
November 22, 201212 yr Krepali 4um racunari.Pred smrt su prodavali neku "gejmersku" konfiguraciju bez dvd roma (samo cd rom) za masne pare. Edited November 22, 201212 yr by katamaran
December 2, 201212 yr Na PInk2 ide neka emisija TESKA REC, gde je voditelj onaj DJ Vucko :isuse:Gost mu Milomir Maric koji bi "voleo da bombarduje Vasington, NY i sl." ... kreten! Edited December 2, 201212 yr by Milosh76
December 2, 201212 yr Nisi slušao pažljivo, to je bio 1 cinizam. Inače, izgleda da je bio dopingovan zezao se celu emisiju držeći banku i minirao voditelja, a nekog ekonomistu velikosrbina podjebavao
December 2, 201212 yr Usao sam na taj deo gde pricao o bombardovanju pa sam zato zastao u okretanju kanala. Mene on izuzetno nervira, deluje kao da je vecito drogiran ili pijan. O DJV nemam nista lepse da kazem, retko kad je bio zanimljiv, a sve vreme je samo ljigavija kopija Tijanica.
December 2, 201212 yr 4 gost je bio Vekarić. Marić: Vekariću jel vi stvarno verujete da je ono realno što ste prikazali, da vojnik kopa srce radi transplantacije?Vekarić (trepćući): Da, naravnoMM: Amaterizam