Jump to content
IGNORED

Pink

steins

Recommended Posts

Posted

Ne mislim(o), ali svakako je jadno i neprikladno za prikazivanje u terminu od 17h.

• 1 month later...
Posted

Mladen Mijatovic u Nacionalnom dnevniku

Ma pusi k...c bre
Posle toga opusteno nastavlja da izvestava.
Posted

Pijana budala...Meni je čudo da ranije nije bilo ovoga Послато са U8815 користећи Тапаток 2

Posted

Pa, nije njegova greska vec greska montazera sto nije isekao

Posted
Pa, nije njegova greska vec greska montazera sto nije isekao
Čovek doneo materijal i rekao :Brzo brzo ekskluziva !Ovo ti je ton odavde dovde pokrij malo ako treba i hitno šibaj u režiju! Послато са U8815 користећи Тапаток 2
Posted

Snalažljivi Željko će gaf iskoristiti kao marketinški trik u Kurir Stars, kao skeč u Kursadžijama i šaljive minute kod Amindžića.

Posted

Kriza u Pinku ?! Sa Forum računara laptopova, pali na macbookove.

Posted (edited)

Krepali 4um racunari.Pred smrt su prodavali neku "gejmersku" konfiguraciju bez dvd roma (samo cd rom) za masne pare.

Edited by katamaran
  • 2 weeks later...
Posted (edited)

Na PInk2 ide neka emisija TESKA REC, gde je voditelj onaj DJ Vucko :isuse:Gost mu Milomir Maric koji bi "voleo da bombarduje Vasington, NY i sl." ... kreten!

Edited by Milosh76
Posted

Nisi slušao pažljivo, to je bio 1 cinizam. Inače, izgleda da je bio dopingovan zezao se celu emisiju držeći banku i minirao voditelja, a nekog ekonomistu velikosrbina podjebavao

Posted

Usao sam na taj deo gde pricao o bombardovanju pa sam zato zastao u okretanju kanala. Mene on izuzetno nervira, deluje kao da je vecito drogiran ili pijan. O DJV nemam nista lepse da kazem, retko kad je bio zanimljiv, a sve vreme je samo ljigavija kopija Tijanica.

Posted

4 gost je bio Vekarić. Marić: Vekariću jel vi stvarno verujete da je ono realno što ste prikazali, da vojnik kopa srce radi transplantacije?Vekarić (trepćući): Da, naravnoMM: Amaterizam