April 1, 201213 yr ovaj link danas otvara nesvrstane đake. Šta je bilo u originalu? http://www.vesti-online.com/Vesti/Srbija/214086/Mitrovic-debelo-profitirao-od-JULaUživajte!
August 12, 201212 yr Author zakačih koncert Cece u Guči koji trenutno ide na Pinku - bubanj joj svira bubnjar iz Eyesburna.
August 12, 201212 yr mora čovek od nečega da živi...nego, šta bi sa Cecinim sisama ? Velike sise više nisu u modi ?
August 12, 201212 yr E da je Kum tu da objasni, struje sa Plimuta, atmosferski pritisak, neočekivani pad temperature
August 12, 201212 yr zakačih koncert Cece u Guči koji trenutno ide na Pinku - bubanj joj svira bubnjar iz Eyesburna. Bio raspad početkom godine, krajem februara čini mi se..."S velikim ponosom objavljujemo da se naš bubnjar sprema za veliku svetsku turneju u pratnji najveće srpske majke Svetlane Ražnatović. Bog ih blagoslovio i neka im progleda kroz prste na sudnji dan. Dragi ćelavi Mili, sisata kravetina Ceca i Aleksandar Petrović, nek su blagosloveni. Iskreno vaš, Nemanja Narkoman i Pijanac Kojić", napisao je Kojić na Fejsbuk stranici svog benda.
August 12, 201212 yr E da je Kum tu da objasni, struje sa Plimuta, atmosferski pritisak, neočekivani pad temperatureImala je klaster migrene zbog velikih sisa...
September 19, 201212 yr Političari, muzičari i glumci u opuštenoj atmosferi proslavili su 18. rođendan „Pinka“ na beogradskom splavu “Fristajler“ Edited September 19, 201212 yr by aram
September 20, 201212 yr Big Lale dobio zadatak da bude kapiten ekipe u kuvanju. Zaboravili su da naprave sos od pečuraka, a dodali sir i ananas više u odnosu na predloženi meni. Na kraju, nadrkana budalesina umesto da servira gostima jelo u tanjir, držao je posudu toliko visoko da je gostu ispalo jelo u krilo :ziga:
October 3, 201212 yr Juče naleteh na ovo: Počeli rijaliti “Srpska posla” i “Preljubnici”http://www.youtube.com/watch?v=4I1uz6c_I4IŠto je samo po sebi :puke:Ali kaže mi devojka da je bila epizoda gde tip uhvati devojku sa drugim. Ona skoro gola što se sve lepo vidi na snimku i u jednom trenutku ode u kupatilo, zaključa se i popije pilule da se ubije pa dolazi hitna pomoć da je spašava. I sve to u terminu od 18h.