Hella Posted March 11, 2015 Posted March 11, 2015 (edited) This dramatic video captures the moment a brave cashier kept her cool when she was confronted by an armed robber at work. CCTV footage shows the hooded man calmly strolling into the Birmingham bureau de change and pulling a handgun from inside his jumper. He then points the gun directly at the cashier's head as he demands her to hand over money into a black bag. pogledajte šta se dalje desilo http://www.dailymail.co.uk/news/article-2988561/Watch-coolest-cashier-ll-armed-robber-confronts-gun-just-keeps-counting-notes.html#ixzz3U4AeDqZf Edited March 11, 2015 by Hella
Hella Posted March 11, 2015 Posted March 11, 2015 kako mi je drago što je časni sud odrao ova dva ljigavca sve razmišljam da se izvedem na gala ručak i proslavim A jury awarded Marvin Gaye's children $7.4million on Tuesday after determining singers Robin Thicke and Pharrell Williams copied their father's music to create Blurred Lines, the biggest hit song of 2013. Marvin Gaye's daughter Nona Gaye wept as the verdict was being read and was hugged by her attorney, Richard Busch. The verdict could tarnish the legacy of Williams, a reliable hit-maker who has won Grammy Awards and appears on NBC's music competition show The Voice. It was previously revealed that the song had made a staggering $16million for Pharrell, Thicke, rapper T.I. and the record company, though T.I. and various record and music companies had previously been cleared of copyright infringement charges. The jury decided that the family should receive $4million in damages and $3.4 million in profits from the song, with Thicke forced to pay $1.7million from his own pocket and Pharrell $1.6million. Read more: http://www.dailymail.co.uk/news/article-2988797/Marvin-Gaye-s-family-wins-7million-Pharrell-Robin-Thicke-Blurred-Lines-lawsuit.html#ixzz3U4LXkORU
teacher Posted March 14, 2015 Posted March 14, 2015 Na PPP. Pazi kad ne mogu da verujem. Bruno, zašto si u neverici? Sent from my iPad using Tapatalk HD
Have_Fun Posted March 24, 2015 Posted March 24, 2015 a moze i ovdehttp://www.rts.rs/page/stories/sr/story/135/Hronika/1868010/Razbojnik+ubijen+tokom+plja%C4%8Dke.html
Timmy Posted March 24, 2015 Posted March 24, 2015 Ovde ne piše da je ubijeni bio pandur, a negde to pročitah.
Have_Fun Posted March 24, 2015 Posted March 24, 2015 (edited) Ovde ne piše da je ubijeni bio pandur, a negde to pročitah. provericu.. mislim da nije, tj. gotovo sam siguran da nije drugar mi rece da je u pitanju raseljeno lice sa Kosova koje je zivelo u iznajmljenoj kuci koju mu je izdao nekadasnji policajac Ovaj sto je bio u samoodbrani nam je ortak Vec duze vreme zivi sam sa babom.. lopov je tacno znao kod koga ide, znao je da u kuci ima novca, nije tek tako upao rts nije lepo preneo, nakon sto su se fizicki dohvatili, nije on otisao po svoj pistolj, vec je dohvatio pistolj razbojnika kad je ovaj hteo da puca na njega. takav info ja imam sada Edited March 24, 2015 by Have_Fun
Have_Fun Posted March 24, 2015 Posted March 24, 2015 evo i blic je ispravio svoju vest Iako se u početku pojavila informacija da je napadač bivši radnik policije, kasnijom proverom je utvrđeno da to nije tačno. "Ubijeni muškarac (34) nikada nije radio u Ministarstvu unutrašnjih poslova, te stoga molimo medije da prethodno provere informacije koje objavljuju kako se ne bi ponovila situacija neistinitog informisanja javnosti, kojom je naneta velika šteta ugledu srpske policije", navodi se u saopštenju policije.
Timmy Posted March 24, 2015 Posted March 24, 2015 (edited) B92 isto ispravio, kod njih sam bio video. Edit: stvarno sramota da mediji blate tako perfektan ugled policije. Edited March 24, 2015 by Timmy
Have_Fun Posted March 24, 2015 Posted March 24, 2015 ne, da korigujem svoj infoipak kazu da je razbojnik izvadio pistolj da puca na ovog ortaka, ali mu se zaglavio metak u cevi.. ovaj dohvatio svoj i upucao gavidecu kasnije sta cu jos imati od informacija kad se cujem sa jos nekim ljudima, niko se ne javlja trenutno
gospa buba Posted March 24, 2015 Posted March 24, 2015 ne, da korigujem svoj info ipak kazu da je razbojnik izvadio pistolj da puca na ovog ortaka, ali mu se zaglavio metak u cevi.. ovaj dohvatio svoj i upucao ga videcu kasnije sta cu jos imati od informacija kad se cujem sa jos nekim ljudima, niko se ne javlja trenutno jel sad to odgovarajuca odbrana? bozemprosti <_<
Recommended Posts