Mauci Posted December 14, 2014 Posted December 14, 2014 Zlo rutinski. Prvi muski podijum za Ruse nakon 1981.
Tolaa Posted December 14, 2014 Posted December 14, 2014 Tu sam, desi se nekad da moram da propustim celu trku. Nego, strasne vesti: mozda cu biti u Zagrebu pocetkom januara. Znate sta to znaci. Jako bih volela da sam karakter koji moze da ne ode na trku zarad viseg cilja, ali avaj. :( Izvini, Tina.
Mauci Posted December 15, 2014 Posted December 15, 2014 Tu sam, desi se nekad da moram da propustim celu trku. Nego, strasne vesti: mozda cu biti u Zagrebu pocetkom januara. Znate sta to znaci. Jako bih volela da sam karakter koji moze da ne ode na trku zarad viseg cilja, ali avaj. :( Izvini, Tina. Zvacu policiju i reci im da nosis antimamicevski transparent.
Cash Posted December 15, 2014 Posted December 15, 2014 Zvacu policiju i reci im da nosis antimamicevski transparent. Secam se kad je Janica bila na vrhuncu fudbalski navijaci BBB su dosli na zlatu lisicu i palili baklje i sa istima gađali skijasice i onda je trka bila prekinuta. Fudbalski navijaci dosli na skijanje
Tolaa Posted December 15, 2014 Posted December 15, 2014 Ja sam jos gora. Huligani ne kostaju skijase za koje navijaju slalomskog globusa, ja kostam. A bilo je potrebno samo 7. mesto.
Cash Posted December 15, 2014 Posted December 15, 2014 Toga sam se slucajno setio neverovatno mi je da su takvi manijaci dolazili na skijaske trke.
Cash Posted December 15, 2014 Posted December 15, 2014 A ti tola pozdravi mi Lanu Banely ako je vidis?
Timmy Posted December 19, 2014 Posted December 19, 2014 Krece spust, a ja ni strim ne mogu da gledam :(
Mauci Posted December 19, 2014 Posted December 19, 2014 Meni promaklo da prvo ide spust pa tek sutra SG i naravno nisam namestio top 10 :( 3ABEPA!
Tolaa Posted December 19, 2014 Posted December 19, 2014 (edited) Jos sam ja juce htela da napisem da su obrnuti spust i SG kad sam cula, i posle zaboravila. Kako je vozio Nyman! U medjuvremenu na zenskom treningu, Tina trenutno osma, tu ce negde i da ostane (deveta, uletela Puchner), Fenninger najbrza, Vonn treca. Edited December 19, 2014 by Tolaa
Recommended Posts