December 14, 201410 yr Tu sam, desi se nekad da moram da propustim celu trku. Nego, strasne vesti: mozda cu biti u Zagrebu pocetkom januara. Znate sta to znaci. Jako bih volela da sam karakter koji moze da ne ode na trku zarad viseg cilja, ali avaj. :( Izvini, Tina.
December 15, 201410 yr Tu sam, desi se nekad da moram da propustim celu trku. Nego, strasne vesti: mozda cu biti u Zagrebu pocetkom januara. Znate sta to znaci. Jako bih volela da sam karakter koji moze da ne ode na trku zarad viseg cilja, ali avaj. :( Izvini, Tina. Zvacu policiju i reci im da nosis antimamicevski transparent.
December 15, 201410 yr Zvacu policiju i reci im da nosis antimamicevski transparent. Secam se kad je Janica bila na vrhuncu fudbalski navijaci BBB su dosli na zlatu lisicu i palili baklje i sa istima gađali skijasice i onda je trka bila prekinuta. Fudbalski navijaci dosli na skijanje
December 15, 201410 yr Ja sam jos gora. Huligani ne kostaju skijase za koje navijaju slalomskog globusa, ja kostam. A bilo je potrebno samo 7. mesto.
December 15, 201410 yr Toga sam se slucajno setio neverovatno mi je da su takvi manijaci dolazili na skijaske trke.
December 19, 201410 yr Meni promaklo da prvo ide spust pa tek sutra SG i naravno nisam namestio top 10 :( 3ABEPA!
December 19, 201410 yr Jos sam ja juce htela da napisem da su obrnuti spust i SG kad sam cula, i posle zaboravila. Kako je vozio Nyman! U medjuvremenu na zenskom treningu, Tina trenutno osma, tu ce negde i da ostane (deveta, uletela Puchner), Fenninger najbrza, Vonn treca. Edited December 19, 201410 yr by Tolaa