Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Skijanje

Featured Replies

Ovo je bila jedna od najboljih voznji ikad, u maniru najvecih sampiona. Bravo Tina!

• Replies 2.9k
  • Views 146k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lindsey Vonn se penzionisala 2019. Vratila se prosle godine posle 5 godina pauze, 40 godina mlada. Juče pobedila u spustu u St. Moritzu, danas zamalo opet.

• Kako je Braten "neki Norvezanin"? Jos prve sezone kad se pojavio, odmah je najavio koliko je dobar, pa onda cela sezona (mozda i vise) propustena zbog povrede, sad se vraca (a jos je dosta mlad)

• Roger Sanchez
    Roger Sanchez

Prva hrvatska pobjeda u ženskom alpskom skijanju od 2006.! Zrinka Ljutić! 

Sledece nedelje ce ove pobede da se kompletiraju jednim SG-om.  :happy:

Nakupi ti bodova svaka cast. Preko 150, samo Tina 100. Morace mi Hirser 2 puta na podijum i bar jednu pobedu :)

A tek Tini svaka cast. U prvih 8 trka, 3 pobede, cak 480 bodova. Ako nastavi ovim tempom opet se moze juriti 2000 :Hail:

A draftovao si pre mene i ostavio Tinu, ccc. :p Stici ces vec veceras moje poene, imas cetvoricu koji svi mogu i na podijum, a bice iznenadjenje ako ne budu u 10.

Posto je veliki globus vec u dzepu  :fantom: , a bice i neki mali (bar 3 :fantom: ), da se bacimo na istorijsko pitanje: da li Tina moze do kraja karijere do jos 7 pobeda u veleslalomu?

... da se bacimo na istorijsko pitanje: da li Tina moze do kraja karijere do jos 7 pobeda u veleslalomu?

Tesko jer je ova sezona ocigledno poslednja :(

Stvarno?  :cry: Bar ce da ode u velikom stilu. 

Da, i Massi i Tina su u nekim izjavama nagovestili da je ova sezona poslednji krug. Nadam se da ce pobedi sve trke do kraja :)

Kao da je uopste moguce da ne pobedi sve do kraja. :) Penzija ce biti i vise nego zasluzena, a posle ove sezone nece imati vise sta ni da osvaja. :)

Dobar dan za Slovence danas, Tina pobedila, Drev bila 14., Lavtar uzela neke bodove, a sad i Zan Kranjec 16. u prvoj voznji. 

Jebes mi sve ako ne bi Tina pustila i ovog Kranjeca sekundu iza.

Hirscher objasnio.

Kakva vaznja :Hail:

tj, kakve obe voznje, oba puta prvi :Hail:

I inace odlican bio GS, svidjala mi se staza, duga, zanimljiva...

Nisam mogla da gledam 2. voznju, zato je bio tako dobar. <_<

Timmy, tu smo negde, ali sad si gotov. :p A na pogadjalici zenska trka za zaborav, kod muskaraca 8 pogodaka, nijedan na mestu. 

Ma kakvi. Tebi sve zavisi od Tine. A sama rece da ne voli Are slalom :)

Ja muske odvalio, 8 pogodjenih i cak tri na mestu (prvu dvojica i Kristofersen). Ukupno 55.5. bodova i 10. mesto :D Kod zena samo 6 pogodjenih i Jesica na mestu.

Dobicu te u oba takmicenja :lol: