Timmy Posted December 13, 2014 Posted December 13, 2014 (edited) Maria zasluzeno. Odlicno drugo mesto za Tinu i zacementirano prvo mesto u WC. Edited December 13, 2014 by Timmy
Mauci Posted December 13, 2014 Posted December 13, 2014 Ako ista mrzim onda su to ta 2. mesta za par stotinki. Sto ne moze pola sekunde mater mu jebem.
Timmy Posted December 13, 2014 Posted December 13, 2014 (edited) A ja sam idiot premetnuo da pocinje u 1, tako da sam samo pogledao poslednjih 8 #fantasy Bravo Naa na gomili bodova. Verovatno ce porazeni iz duela biti mnogo bolji od svih preostalih. Ali zdreb za kolo je bio neumoljiv :D Mislim da ce ipakHirser, Beni i Felix lagano to da dostignu. Samo da Kristofersen ne poludi. A nece :P U pogadjalici samo 5 i nijedan na mestu. Uzas. Edited December 13, 2014 by Timmy
Timmy Posted December 13, 2014 Posted December 13, 2014 Jako zanimljiva borba u slalomu Tina i dve Svedjanke na vrhu, Mikaela zaostaje 100 bodova. Svasta ce se tu desavati.
Tolaa Posted December 13, 2014 Posted December 13, 2014 Mislim da ce ipakHirser, Beni i Felix lagano to da dostignu. Samo da Kristofersen ne poludi. A nece :P Procitaj post sa prethodne strane. Ne mogu da ubacim ni Kristoffersena ni bilo koga drugog, posto mi je nestala klupa. Sorry, renne. :) Nema sanse da ce neko stici Tinu u generalnom ako ne bude nekih nepredvidjenih okolnosti. A bilo bi lepo da uzme i slalom, samo to joj fali.
Timmy Posted December 13, 2014 Posted December 13, 2014 Promakao mi post zbog radovanja u vezi Tine. Bas jbga. Jedino logicno objasnjenje je da postoji neki ogranicen broj izmena u toku sezone i da ih ti verovatno ispunis brzo, jer dosta menjas. Proveri sa tvojim drugarima koji uredjuju da znas za sledece sezone :) A i dalje mozes do pobede. Veliko je 100 bodova koliko otprilke imas preednost u ovom trenutku... Tu je i pogadjalica koja je i zanimljivija od ovog dela fantazija. TAko da nije sve tako crno. A da ne pominjem da kako je krenulo moze Tina i sama da donosi pobede:D
Tolaa Posted December 13, 2014 Posted December 13, 2014 Nema veze sa brojem izmena, ova 2 moja drugara koja isto mnogo menjaju su menjala do kraja sezone bez ikakvih problema. A tacno u ovo vreme i prosle sezone mi se blokiralo. Nadam se da ce Hirser da izleti (tome se nadam bez obzira na fantazi), pa onda ova dvojica nek' jure stotku. :D A na pogadjalici sam proslog vikenda bila 32. ukupno sa boljim rezultatom od bilo koga iz nase lige, ali svako ko je igrao protiv mene u nasoj ligi je uspeo da odvali 1 jako dobar rezultat i da me pobedi. Tako i ti sad. A i bas sam slaba ovog vikenda, sta mi vredi sto sam ubola danas 3 na mestu, kad je samo 6 uslo u 10. Bezi sad, ubice nas renne. :D
Mauci Posted December 13, 2014 Posted December 13, 2014 Ja mislim da sam pogodio samo 5 u prvih 10, i to sam pametnjakovic izbacio Costazzu i Holdener 20min pre pocetka
Recommended Posts