Tolaa Posted November 15, 2014 Posted November 15, 2014 Cekaj sa bravo i aaaa, ima jos jedna voznja u kojoj Tina moze da izgubi od sebe same.
valter Posted November 15, 2014 Posted November 15, 2014 Propustih prvu voznju Vidim Maze prva,Sifrin 1,7 sekundi kasni.Sta joj bi?
Timmy Posted November 15, 2014 Posted November 15, 2014 Cekaj sa bravo i aaaa, ima jos jedna voznja u kojoj Tina moze da izgubi od sebe same. Ajde :D Da budem iskren, ja sam Tinu skoro pa otpisao, pa bih bio zadovoljan i da je bila peta posle prve voznje. Al kad videh da je prvo, blago je receno da sam se iznenadio. A sta je sa Sifrin, jel imakla neku gresku, pa je ovoliko okasnila?
Timmy Posted November 15, 2014 Posted November 15, 2014 A naravno nisam ni birao prvih 10 u fantaziju :( Napravio sam za sutra i prognozirao trku bez iznenadjenja, pa cemo da vidimo: Hircher, Felix, Kristofersen, Mario, Alexis, Mirer, Dopher, Grange, Thaler, Hargin. I par pitanja u vezi lige - koji su parovi danas (ako sam dobro skontao da tako funkcionise) i da li mogu sad da npr. izbaci Juliju, a ubacim Bena za sutra. To se moze izmedju dve trke u jendom kolu (ako se kolo uopste racuna tako)? Hvala :)
Tolaa Posted November 15, 2014 Posted November 15, 2014 Shiffrin je vozila skroz netipicno za sebe, otprilike onako stegnuto kao sto Tina ume da vozi. Nije napravila nikakvu ogromnu gresku, samo je lose vozila. Moralo je i njoj nekad da se desi. Timmy, parove mozes da vidis kad kliknes na ligu, tu su parovi trenutnog kola. I mozes da izbacujes i ubacujes izmedju dve trke u kolu, cak mozes i da ih izbacis skroz iz tima i uzmes nekog ko nije zauzet.
Timmy Posted November 15, 2014 Posted November 15, 2014 Hvala :) Nekako mi dosadno deluje ova staza sad. Monotona i duga.
valter Posted November 15, 2014 Posted November 15, 2014 Hvala :) Nekako mi dosadno deluje ova staza sad. Monotona i duga. Ima istine u tome za stazu.Meni su uvek bile zanimljive trke iz Skandinavijemi,zbog toga sto mi sve izgleda opustenije nego u ostatku Evrope.Jos je tamo polumrak,a kod nas sunce.Priroda je takodje drugacija,u odnosu na Alpe posebno.
Tolaa Posted November 15, 2014 Posted November 15, 2014 (edited) @Timmy: To je Mauci. A koga ima u timu mozes da vidis kad kliknes na njegov tim u tabeli. Edited November 15, 2014 by Tolaa
Recommended Posts