Jump to content
IGNORED

Skijanje

Bane5

Recommended Posts

Posted

Ne mogu ni :isuse: da stavim. Kakvo mucenje. I na stazi, i za gledanje.

Posted

Zato Viktorija pokazala,sto ne odveze i prvu tako dobro.

Posted

:lolol: Sjajan kraj. Iako je i Fenninger pobedila i iako je i Brem na postolju. Miki  :kralj:

Posted

Kod prvog merenja sam pomislio da ce ovo biti najgori pocetak sezone ikad, steta sto im se klinka nije usrala u slavlje.

Tina neshvatljivo losa.

Posted

Kod prvog merenja sam i ja pomislila da ce biti najgori moguci pocetak sezone, sa 3 Austrijanke na podijumu, a onda: "A ne, ipak bi moglo gore, mogla je Zettel da bude prva." Ovako je jos dobro i ispalo.

Tina je i prosle sezone najgore vozila veleslalom. Osim kad je bilo najbitnije, u Sociju. :) Najgore je sto ce ovo jako da utice na samopouzdanje u ostatku sezone.

Posted

I malo neocekivana reakcija Tine... kaze da je imala los dan, onako opusteno sasvim. Massi je rekao da je vec jutros na zagrevanju video da nije prava i da mu je sve bilo jasno. Ne znam da li toliko dobro glume ali delovali su skroz opusteno. Proteklih godina bi se samo pokupili iz Soeldena, nadrkanost bi popustila tek januara.

Sutra Hirscher i Ligety na prvom mestu. Schoerghofer treci, Reich 4.

Posted

Kako prodjoste u pogadjanju danas. Ja imao 6 pogodaka, al nijedan tacan plasman.

Sad vidim da sutra ne skija Felix, pa ga izbacih,

Posted

Ne skija Felix, ne skija Bode.

I ja sam imala 6, tacna mi je Fenninger na 1. mestu sigurno, a za ostalo se ne secam, mozda sam ubola jos nesto, sad ne mogu da vidim posto mi pokazuje da sam slozila tacno svih 10.

Posted

Pregazio Hirscher. 

Sta dobro moze da se izrodi iz sezone koja startuje sa dve pobede Austrijanaca?  :mellow:

Posted

Tina 22 :isuse:  sta joj bi,dali polako dolazi do zasicenja.

• 3 weeks later...