Tolaa Posted January 3, 2017 Posted January 3, 2017 Ispade pola 1. grupe odmah na pocetku Sljemena. Shiffrin medju njima.
Mauci Posted January 3, 2017 Posted January 3, 2017 Ispade pola 1. grupe odmah na pocetku Sljemena. Shiffrin medju njima.
werbatim Posted January 3, 2017 Posted January 3, 2017 (edited) Nevena dobro odvezla prvu voznju u jako losim uslovima, magla se spustila par brojeva pre nje.. Trenutno 22., mislim da sigurno ulazi u drugu voznju. 24. na kraju prve voznje. Nije lose. Edited January 3, 2017 by werbatim
Timmy Posted January 3, 2017 Posted January 3, 2017 Bravo za Nevenu. Ponovo cemo je gledati u direktnom prenosu i nadam se ponovo lep broj bodova :)
werbatim Posted January 3, 2017 Posted January 3, 2017 (edited) Gledao sam je i u prvoj voznji, bio prenos na RAI sport, bas je bila magla kad je ona vozila. Svaka cast, najbolji rezultat u karijeri. Sad malo konstantnosti pa da osvaja bodove bar u svakoj drugoj trci. Drago mi je i zbog SVK SVK CZE podijuma, i sto je Veronika pobedila u bar jednoj trci ove sezone :) Edited January 3, 2017 by werbatim
Timmy Posted January 3, 2017 Posted January 3, 2017 Moci ce sad da ima brojeve i manje od 40 mesta sto mnogo olaksava ulazak u bodove. Lepo bas :)
Timmy Posted January 4, 2017 Posted January 4, 2017 Lepa ova proslava u Zagrebu, mnogo velikih legendi tu. Tombi najveci aplauz za sada :)
Tolaa Posted January 7, 2017 Posted January 7, 2017 Opet steta sto Goggia nije uzela. Valjda ce uspeti da pobedi negde ove sezone.
Tolaa Posted January 7, 2017 Posted January 7, 2017 Uzbudljivo i u muskoj trci, Pinturault za treptaj ispred Zla.
Recommended Posts