Timmy Posted December 16, 2016 Posted December 16, 2016 (edited) Nevena velikih 8 bodova Da nije bio slalom ovako lagan i da su spsustasice masile kapije mogla je jos vise. Ali i ovako odlicno. A super sto je bio prekid pred njenu voznju, pa smo videli celu trku i bas je odlicna bila. edit. ipak 7. Edited December 16, 2016 by Timmy
Tolaa Posted December 17, 2016 Posted December 17, 2016 I jos jednom Ilka... :D 5 startova ove sezone, 4 pobede. I Goggia, sesto postolje. :)
Mauci Posted December 17, 2016 Posted December 17, 2016 ILKA!!!! I da, Goggia isto fantasticna, mislim da samo u slalomu nije bila na postolju. Gut dve nule u vikendu gde Shiffrin odmara
Tolaa Posted December 17, 2016 Posted December 17, 2016 +1 Jos Svindal rece pre nego sto je krenuo: "We have to wait for this guy."
Timmy Posted December 17, 2016 Posted December 17, 2016 Sta reci za Ilkin uobicajen nastup i pobedu :D I meni krivo za Svindala. Al ona greska ga je ipak skupo kostala.
Mauci Posted December 17, 2016 Posted December 17, 2016 Ilka je rekla da je bas puno gresila na stazi i da je bila sokirana kad je usla u cilj i videla broj 1. Dobro je sto jos ima rezerve. Inace, naravno da je doslo do komplikacija oko Tininog nastupa u Mariboru. Naime, Massi je naravno ovu zadnju voznju video kao priliku da se jos malo zaradi i poslao mail predsedniku saveza gde predlaze da Tina od svakog zlatnog sponzora, a savez ih ima 6, dobije po 15k eura inace bi ona nosila vlastite sponzore. Ovi debili iz saveza odmah taj mail pustili u javnost i nastalo je sranje jer jedni druge optuzuju za ne znam ni ja sta i sad "razgovaraju" sa advokatima preko medija Sto je najgore, Massi je najavio povlacenje sa funkcije koju ima u savezu ako sadasnji predsednik ne da ostavku, a ovom to naravno ne pada na pamet. Jos uvek mislim da ce Tina da nastupi u Mariboru iako stvarno ne znam zasto joj sve to treba u zivotu.
Tolaa Posted December 17, 2016 Posted December 17, 2016 Da, spomenuse i ovi moji komentatori spor oko sponzora i reklama, ali nisu ulazili u detalje. Isto rekose da su poprilicno sigurni da ce da nastupi. A ni meni nije jasno sta joj sve to treba.
Timmy Posted December 30, 2016 Posted December 30, 2016 Sad tek gledam trke od poslednjih dana i Sifrin dve pobede u veleslalomu :O Zato ste se svi ucutali :) A jos ima slalom od danas. 24
Timmy Posted December 30, 2016 Posted December 30, 2016 U slalomu najbolja u obe voznje. Totalna dominacija. Sesta pobeda u sezoni i12 uzastopna pobeda u slalomu.3 pobede u 3 dana prvi put u tehnickim disciplinama od Freni Snajder 89 godine. 26 pobeda ukupno. Nesto sam se gore prebrojao. Ladno vec stigla Tinu.
Tolaa Posted December 30, 2016 Posted December 30, 2016 Ja sam se ucutala jer nista nisam gledala, mrzim kad voze radnim danima. Al' od danas sam na raspustu dve nedelje, pa cu valjda nesto da pogledam. :) I, iako nisam gledala, moram da dodam i ja jedan za Shiffrin.
Recommended Posts