Jump to content
IGNORED

Skijanje

Bane5

Recommended Posts

Posted

Fenomenalna borba Hirsera i Pinturoa danas. Svaka cast obojici :Hail:

Posted

Sad gledam reprizu tek, strasno. Svaka cast. 

Posted

Meni opcija gledanja 72h unazad doprinela da pogledam svaku trku. Na miru. Pa jos vratim najbolje voznje. Milina :)

Posted (edited)

Ma i ja tako redovno na SBB, ali danas em fudbal, em nesto dok sam obavio, em zaboravio, tako je bilo ukljucivanje u pravom momentu (sto rekao Jurisevic  :P ).

Edited by Grandilof
Posted

Zlo. Ne vredi. Samo neka povreda može da ga zaustavi.

Posted

Kakav fenomenalan slalom Hirsera. Ocigledno je vratio onu svoju najbolju formu.

Posted

Shiffrin da pocinje trke sa 2 sekunde zaostatka, jedino tako ce slalom buti zanimljiv dok god se takmici.

Ali Frida, koja ima sansu da danas obezbedi globus i onda sve usere... :isuse:

Posted

Shiffrin da pocinje trke sa 3 sekunde zaostatka, jedino tako ce slalom buti zanimljiv dok god se takmici.

+1

Posted

Ipak uze Frida globus, najvise zahvaljujuci povredi Shiffrin. Potpuno sam sigurna da, da ga se nije danas jedva nekako docepala, bi izletela u poslednjoj trci.

Posted (edited)

Nevena otišla u Japan na trke Far East kupa da popravi FIS bodove, i uspela je da ih spusti na 6.30 u slalomu danas :)

Biće lepših startnih brojeva uskoro (sledeće sezone)

Popravila je i bodove u veleslalomu, ali ne toliko značajno.

Edited by werbatim
Posted

Koje brojeve će moći da ima? Za kombinaciju bi joj još više značilo. Tu ima kvalitet za top20

Posted

Trebalo bi oko 40, možda čak i ispod 40. Videćemo, ima još vremena do sledeće sezone, ko zna šta će se sve izdešavati.

Posted

Hvala. A zasto ES danas ne prenosi GS :mad:

• 2 weeks later...
Posted

Uze Fill globus u spustu. Sansu su imali jos i Paris, Jansrud i Theaux, ali su manje-vise svi podbacili, ukljucujuci i Filla koji je danas bio 10. Jansrud bio cetvrti, ali to nije bilo dovoljno. 

U 12.30 zenska trka, nikakva drama, tu je Lindsey uzela globus. 

Posted

Jebeni Peter Fill da uzme globus u spustu :mad: Prvi Italijan u istoriji sa tim globusom. Nikad mi nije bio simpatican, pogotovu sad kad se povampirio pod stare dane. I njegova voznja danas pokazuje kakav je to tip skijasa. Vozio samo da zavrsi, pa mu se to za malo obilo o glavu. Zavrsio 10. a da je samo 4 desetinke sporije vozio, zavrsio bi na 16.mestu i bez bodova, pa bi onda Svindal uzeo globus. A ja sam se nadao da ce Jansrud pobediti i uzeti. Ali jbga... odoh da gledam zene :)