Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Skijanje

Featured Replies

Meni zao Slovenca, ali njemu je ovo prvi plasman u 10 u karijeri, pa odmah na podijum. Pevaće on mesec dana sad.

Ali opet Norvezani. Svindal se polomio, Jansrud u očajnoj formi i maltene niotkuda Kilde sa brojem 30 do pobede :Hail:

• Replies 2.9k
  • Views 145.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lindsey Vonn se penzionisala 2019. Vratila se prosle godine posle 5 godina pauze, 40 godina mlada. Juče pobedila u spustu u St. Moritzu, danas zamalo opet.

• Kako je Braten "neki Norvezanin"? Jos prve sezone kad se pojavio, odmah je najavio koliko je dobar, pa onda cela sezona (mozda i vise) propustena zbog povrede, sad se vraca (a jos je dosta mlad)

• Roger Sanchez
    Roger Sanchez

Prva hrvatska pobjeda u ženskom alpskom skijanju od 2006.! Zrinka Ljutić! 

Tek sada sam stigao da vratim. Odličan dan. Uzbudljive trke, a i Slovenija na podijumu.

Sad sam tek uspela da pogledam. Bravo za Slovence. :)

Kristofersen izgleda povređen

Vec duze vreme ima problem s nogom, cele sezone skija na tabletama. Zabrinuti su, ali mislim da nije upitno da li ce skijati sezonu do kraja, osim ako se stanje drasticno ne pogorsa. Kaze i sam da ne dolazi u obzir da odustane sve dok bude mogao da stoji na skijama i da je spreman da rizikuje cak i ozbiljnije posledice.

Jansrud napokon do pobede :Hail: I svih 6 pobeda u spustu Norvezani.

A preteska staza na zenskom spustu. Ili ispadaju ili voze preoprezno, pa opet ispadnu :(

Jebote cemu ovo, ocigledno staza nije ni minimalno kavlitetna da se vozi na njoj. A nije ovo slalom vec spust. Ne razumem igranje sa zivotima sportiskinja.

Od prvih 7, samo dve zavrsile trku i to tako sto su drugu polovinu staze vozile uspravno sa konstantnim kocenjem. Ali Nadia odveze odlicno i prezivela. Valjda ce se sad taj trend nastaviti.

Lindsey Vonn sekunda i po prednosti :pera:

Ali zato Lindsey... :Hail: Malo mi umanjuje zalost sto nema Tine, pa mogu bez problema da navijam da skuplja pobede. :)

Edited by Tolaa

Šta reći :Hail:

Perfektna Gut danas. Daje makar neki privid trke za veliki globus.

Zanimljiv veleslalom u Japanu uz ocajnu stazu. Francuzi prva dva mesta. Pinturault drugi podijum u sezoni i druga pobeda, posle kombinacije. Faivre prvi put na podijumu u karijeri i junak dana deda Blardone na trecem mestu. Prvu podijum posle 10 godina :Hail: Favoriti se nisu snasli, Svi do jednog.

Kristofersen sve bliži Hirseru u generalnom plasmanu.

Žene ce izgleda i danas otkazati.