Jump to content
IGNORED

Gotivni gradovi koji nisu na Top listama

Muwan

Recommended Posts

Posted

Nema na čemu. Nadam se da će i @halloween videti jer je nju interesovalo. Ako imate neka pitanja pomoći ću koliko budem mogao. Svakako najtoplija preporuka za obilazak ovog dela Češke. Sledeće može da bude Olomouc, ako nekoga interesuje :unsure: .

Posted (edited)

...

Ovde sam pokušao da postavim link ka tekstovima koje smo koristili kao pripremu za put u Krumlov (hvala mojoj kumi koja je to spremila :ziga: ).

Nadam se da može da se otvori. Ako ne idemo u iteracijama dalje.

@teacher Izvinjavam se što sam pogrešio. Nije ovo bilo ništa lično, nego su ova tri dokumenta bila suviše velika i nisam mogao da ih postujem kao prethodne fotografije. Samo sam hteo da pokažem ova lepa i relativno nepoznata mesta. Hvala na upozorenju.

Edited by Deda Drda
Posted

@teacher Izvinjavam se što sam pogrešio. Nije ovo bilo ništa lično, nego su ova tri dokumenta bila suviše velika i nisam mogao da ih postujem kao prethodne fotografije. Samo sam hteo da pokažem ova lepa i relativno nepoznata mesta. Hvala na upozorenju.

hvala tebi na tekstovima :D 

Posted

hvala tebi na tekstovima :D

Ma nema problema. Nov sam ovde (iako pratim forum dugo) pa ne znam šta, kako i gde da postujem. Ja ću da grešim a vi me ispravljajte. No hard feelings. :thumbsup:

Posted

Daunlodovala sam sva tri teksta. Vrlo korisni i zanimljivi tekstovi, hvala.

Posted

A tek što im je grb, gavran kljuca tursku glavu (tačnije- oko).

800px-%C4%8Cesk%C3%BD_Krumlov_-_Rathaus_

Meni je gotivniji gradski grb Kikinde.

kikinda-grb.png

• 6 years later...
Posted
On 21. 10. 2017. at 20:18, Milosh76 said:

I Talin kazu da je lep, a i slike ne lazu previse...

On 22. 10. 2017. at 2:01, Mil@n said:

Stari grad lep, oko njega soc realizam, sivilo, beton. Barem oko starog grada što sam šetao.

Hawaii Mate 9

Stari grad je kao iz bajke naravno. Talin se promenio. Odusevljena sam kako su uredili kraj gde su nekada bile fabrike (zove se Roterman). I ovo sto se trenutno gradi je prelepo (cigla, metal, staklo). 

Sve vreme sam razmisljala kakve su zime, moze li se ziveti ovde. Grad je miran, human za zivot, a tek ljudi :wub:. Okolina Talina je divna priroda. 

IMG_20240808_092024.jpg

IMG_20240808_092050.jpg

• +1 8
  • Hvala 1
Posted

Kako li ovo zrači kad upeče zvezda :blink:

Posted
4 minutes ago, Filozof manijak said:

Kako li ovo zrači kad upeče zvezda :blink:

Koja zvezda da upece na severu Evrope? :D  Prosek u avgustu 22 stepena :D 

• +1 1
Posted

ček polako, za deceniju-dve :evil:

• +1 1
  • Haha 2
Posted

Samo lovis sunce, u hladu hladno :D. Posebno za nas koji dodjemo iz toplih krajeva 

Posted (edited)

Renovirali su sve te stare fabricke zgrade, pretvorili u radnje, restorane i sl, a dodali ove moderne elemente. Savrsentvo. Svaka zgrada je umetnicko delo za sebe.

@Milosh76 Talin obavezno :)

IMG_20240808_094925.jpg

Edited by Sandradjer
  • +1 2
  • Wub 1
  • Hvala 1
Posted

Evo par slika i kad smo mi bili u Talinu. Od kruzera koji nas je dovezo iz Stolkholma, preko starog grada do par zanimljivosti.

IMG-20230429-155417.jpg

IMG-20230429-183526.jpg

IMG-20230429-162300.jpg

IMG-20230430-114626.jpg

IMG-20230430-121952.jpg

IMG-20230430-122308.jpg

IMG-20230430-135807.jpg

IMG-20230430-135907.jpg

• +1 2
  • Wub 1
Posted

I meni se dopao Talin. Riga takodje, ali Viljnus mi je legao najbolje od ta tri grada. Kaunas mi se nije uopste dopao.