kud u maglu Simoviću Posted October 21, 2017 Posted October 21, 2017 Evo tipovi za Rumuniju koga interesuje osim Temisvara naravno. Kluz, Sibiu, Sigisoara i Brasov. Sent from my Le X620 using Tapatalk da mi je da ga upoznammada je moća expert za ro njegovi saveti su mi bili zlatna vredni kad sam onomad zaglibio u oradei
onamonamo Posted October 21, 2017 Posted October 21, 2017 Sibiu, Sigisoara i Brasov. Sent from my Le X620 using Tapatalk na ovoj turi obavezno obici tvrdjavu u rasnovu, palatu u pelesu, i bran
Mil@n Posted October 21, 2017 Posted October 21, 2017 Briž je praktično komercijala, prelep gradić, Salzburg me zato nije oduševio. Lep je ali nema mi ništa specijalno tamo. Hawaii Mate 9
Frank Pembleton Posted October 21, 2017 Posted October 21, 2017 Meni Salzburg naaako. Ništa specijalno... Doduše bio službeno pa se to možda ne računa, ali imao jedan dan free da cunjam... ....shit has hit the fan...
Jozef K. Posted October 21, 2017 Posted October 21, 2017 Da li u ovu listu spada Krakov? Prelep grad.
Milosh76 Posted October 21, 2017 Posted October 21, 2017 I Talin kazu da je lep, a i slike ne lazu previse...
kud u maglu Simoviću Posted October 21, 2017 Posted October 21, 2017 Da li u ovu listu spada Krakov? Prelep grad. učinilo mi se kijev, i reko ovaj čovek je lud
Jozef K. Posted October 21, 2017 Posted October 21, 2017 učinilo mi se kijev, i reko ovaj čovek je ludNisam bio. Mislim na Kijev. Ono što sam video od slika ne deluje loše, ali drugo je umetnost fotografije.Sa druge strane Krakov je, pa verovatno da treba da bude pokazno mesto studentima Arhitekture na predmetu urbanizam.
tangodelta Posted October 21, 2017 Posted October 21, 2017 Evo tipovi za Rumuniju koga interesuje osim Temisvara naravno. Kluz, Sibiu, Sigisoara i Brasov. Sent from my Le X620 using Tapatalk +1 na ovo.Dodao bih jos i saxonska sela u Transilvaniji, od kojih je napoznatije Viscri. Interesantno za videti.
Đipalo Junuz Posted October 21, 2017 Posted October 21, 2017 Meni ispričali da je Riga prilično lepa varoš...
tangodelta Posted October 21, 2017 Posted October 21, 2017 Riga je fenomenalna, ali kao i Talin je ipak na top listama. Od baltickih gradova je najmanje poznat Viljnus, koji je iako manje lep od Rige i Talina (i potpuno drugaciji) isto jako interesantan. Do pre 100 godina je to bio grad u kojem je stanovništvo bilo 50% Poljaci/50% Jevreji. U Litvaniji je meni super i Trakai, jako mali grad, ali lep zamak, kao i Klaipeda, na baltickoj obali, a u blizini je i Curonian spit, pescana prevlaka izmedju Litvanije i Rusije.
aram Posted October 21, 2017 Posted October 21, 2017 Pa daj napišite nešto, nije ideja da se napravi spisak...
ToniAdams Posted October 21, 2017 Posted October 21, 2017 Pa daj napišite de su najbolje ribe, nije ideja da se napravi spisak... +1
Recommended Posts