Tpojka Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 Zbog ovakvih stvari ti se forum ili sviđa ili ne sviđa. :D
Töölönlahti Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 Ljudi su tako lenji, pokvareni i neinventivni... Baš smor. Sajt je kršina čak i po standardima gmazina iz TOS-a.Šta je kusur za tih 11 soma, trojni blowie?
slepa živana Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 konfuziju naročito unosi bus koji ide na njujorški konjarnik. rukav invalida na vjetru. meni to totalno njujork.
Аврам Гојић Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 Zapad Todorovic @ZapadTodorovic 4h Apsolutly wandefool http://lifestyle.serbia.travel/ Whos doenst like this is a jelaousy uninfluentialist! Kompas Uticjanosti™ sapports this campain!
MayDay Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 @AnaMarijaPop: Vratis se u Srbiju, uradis kampanju za Srbiju za daleko manje pare nego napolju, i onda te zove @KurirVesti da te bezobrazno propita.Inače je vukli za rukav da ostane.
Аврам Гојић Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 @AnaMarijaPop: Vratis se u Srbiju, uradis kampanju za Srbiju za daleko manje pare nego napolju, i onda te zove @KurirVesti da te bezobrazno propita.Inače je vukli za rukav da ostane.mogla je da uradi takvu kampanju za Francusku, znas za kolike pare!Turisti bi nagrnuli u Pariz posle toga.
DarkAttraktor Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 bio sam mu danas na tviteru, al nije jos postavio to
Turnbull Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 mogla je da uradi takvu kampanju za Francusku, znas za kolike pare!Turisti bi nagrnuli u Pariz posle toga.
Prospero Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 @mauRaspršila si mi bubble ovim komentarom o nevučenju AMP za rukav da ostane u Parizu :(edit: jebenti forum, 5 postova stiže dok je postovao moj.
MayDay Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 Mislim, ja stvarno ne optužujem nikoga što su naplatile. Troškovi za sajt, putni troškovi, materijali, blabla.Sve to pod uslovom da su stvarno imale najnižu ponudu, za dati kvalitet.Ali, ribo, daj ne seri ovako.
Turnbull Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 @AnaMarijaPop: Vratis se u Srbiju, uradis kampanju za Srbiju za daleko manje pare nego napolju, i onda te zove @KurirVesti da te bezobrazno propita.Inače je vukli za rukav da ostane.Zamisli ti taj užas, uzmeš državne pare za svoj projekat, i onda javnost zapravo očekuje da joj položiš račune na šta si ih potrošila! Pa to ima samo u Srbiji.
Turnbull Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 (edited) Mislim, ja stvarno ne optužujem nikoga što su naplatile. Troškovi za sajt, putni troškovi, materijali, blabla.Sve to pod uslovom da su stvarno imale najnižu ponudu, za dati kvalitet.Ali, ribo, daj ne seri ovako.Pa to, ne mislim ja stvarno da je ona išta proneverila. Ali daj bre, ako radiš poao po javnom konkursu, i to javni posao (u smislu - namenjen javnosti), pa šta je normalnije nego da te novinari prepitaju. Kurir je sranje, naravno, ali jebiga, šta sad, ne moraš da im odgovoriš ako nećeš. Pa javna kritika je valjda najosnovniji uslov postojanja građanskog društva, jebote, ne mogu da verujem da se neko tome čudi. Edited November 7, 2013 by Syme
Dr Arslanagić Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 Mislim, ja stvarno ne optužujem nikoga što su naplatile. Troškovi za sajt, putni troškovi, materijali, blabla.Sve to pod uslovom da su stvarno imale najnižu ponudu, za dati kvalitet.Ali, ribo, daj ne seri ovako.Troškovi za sajt su 40$, a burekdžija je to sklepao za par sati. Putnih troškova nema jer su slike (makar van Beograda slikane) iz stocka jedne privatne firme koja se bavi izdavaštvom. Nek su vezi iz TOSa dali soma za obaveštenje o konkursu, dobri su po par hiljadarki za 2-3 dana posla.
Recommended Posts