ToniAdams Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 I ne samo to, nego je i dizajn sajta neukusno jeftin i generički.heh, mogucno zato sto se radi o malcice preradjenom WP templejtu?dizajn je prejaka rec.
Turnbull Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 Why wait for a prince on a white horse riding animal?
ToniAdams Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 ma ja imam taj neki poremecaj da bih sekirom u glavu sve koji neumereno koriste znak uzvika. a ovi ga imaju u svakom opisu :(
Singer Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 To je kao na poslu kad dobijes Kind reminder!!Pa otrc'o bi mu u kanc odma'!!
teacher Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 posh vračarom krenemzezanje u troliswbija je prelepabeograd se woli!
Venom Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 meni je super sto niko nije proveravao ortografiju, pa pisu stvari kao sto je ANA MARIJA POPOVIć I ne samo to, nego je i dizajn sajta neukusno jeftin i generički.Pokondirene tikve u svom najgorem izdanju.Bačene pare na blamiranje.Ko drži Ministarstvo turizma uopšte? http://themeforest.net/item/bloq-responsive-and-multipurpose-flat-theme/full_screen_preview/4732427cijena $45. za "ć" sam prvobitno pomislio da korisceni font ne podrzava nasa slova, pa browser ubacuje neku zamenu, ali jok ... iz nekog razloga su stvarno napisali tako.
Turnbull Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 We have wrapped up the shooting for our big project (the one that had me travelling like a nomad gypsy), and I can’t wait for the campaign to begin.. In the meantime, here are some shots I took while on various assignments.
teacher Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 jbg, nomad gypsies nisu tako jepi i sjuper, da ne kažem pleasent™
Takeshi Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 http://themeforest.n...preview/4732427cijena $45. carski. :Dtoliko je kostalo jedno nocenje od ko-zna-koliko koje su spucali obilazeci lifestyle lepote srbije.ali kao da je finalni proizvod vazan.
Dagmar Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 Pa to je kao sa onim sajtom ocistimo Srbiju. Sajt kao izgovor.
kim_philby Posted November 6, 2013 Author Posted November 6, 2013 kada sledeci put cirjakovic i slicni osete potrebu da drve o auto-rasizmu i slicnim stvarima trebalo bi da posete ovaj sajt. ovo prodavanje sopstvene zemlje kao trecerazredne ruritanije je uzasno.
Patty Lee Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 A baš sam se sikirao, da li će ova mlada žena uspeti da se zaposli kada iz Sorbone vrati u Srbiju. pih, ja sam se ponadala da ce vucina da je primi u svoj centre for international relations and sustainable development something something, izgleda da je jos nije otkrio. :( devojke sanjale da naprave ''srpski sartorialist'', sto nije ni strasno, a ni neobicno u ova danasnja vremena. no, kako li su samo uspele da to ''prodaju'' tos-u kako nekakvu turisticku pricu, razvoj destinacije, promociju necega.... i nakace se na budzet, e, to je straaasnoooo...mene ovo ne asocira na sartorialist, fotke su mi previse upeglane iako se ocigleno islo na spontanost i taj neki catching the moment, ali pitam se isto sto i ti jer mi deluje da je ovo pre usmereno na nase ljude. ili mi promice ingeniozan masterplan, ne znaem. prvi utisak mi je da je ovo sve spot on 365lepih dana samo bez mnogo objasnjavanja (fotke pricaju pricu, je l).inace, osim slave micic i par slucajnih prolaznika skoro sve smo ih vec obradili na damama od stila i/ili dnevnom tupanu.
Joshua Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 (edited) kakvo očajničko malanje groba, jbt. neprijatno gledati.mladi smo i ludi al ipak ne gubimo tradicionalne vrednosti. mrš bre.tos ft. tossers. čemer. Edited November 6, 2013 by Joshua
Recommended Posts