keksi krem Posted March 20, 2015 Posted March 20, 2015 (edited) Serija neverovatnih promasaja domace ekipe i u drugom poluvremenu. Dve stative i precka, Teofilo Gutierrez tragicar meca. Kazna stize u 90. minutu, nakon klasicne "bunar" lopte sa centra, Delgado poravnava. Ne mogu da verujem da je River Plate prosuo bodove na onakav nacin...imam osecaj kao da sam gledao reprizu jucerasnje utakmice na Camp Nou, samo sto su sada Teofilo Gutierrez i Rodrigo Mora promasili sve ono sto su promasili Neymar i Suarez, jebeno neverovatno, moglo je da padne deset golova kao od sale...za razliku od evropske Lige Sampiona, ipak River nema nekog igraca kao sto je Messi, a s druge strane ni ovi Peruanci nisu takva grupa gradjana kao prvak Engleske, pa su uspeli da kazne promasaje domaceg tima...olaksavajuca okolnost za argentinskog velikana je to sto i dalje imaju sanse za prolaz dalje, ali zavise od drugih... Edited March 20, 2015 by keksi krem
keksi krem Posted March 20, 2015 Posted March 20, 2015 Cruzeiro je stigao do prve pobede u Libertadoresu i odmah je izbio na prvo mesto u svojoj grupi, ali ova utakmica je bila za zaborav...ne pamtim kada smo odigrali sa toliko malo energije, jedino ako je nasim igracima domacin namestio neke Venecuelanke da ih drze budnim cele noci, nema drugog objasnjenja, nije se igrala liga Mineiro proslog vikenda, pa sam ocekivao da ce igraci biti potpuno svezi za ovaj duel...krajnji rezultat je daleko bolji od nase igre, sva sreca pa je Leandro Damiao klasa za sebe, njegova snalazljivost nam je donela rano vodjstvo, a posle su protivnici stvorili par opasnih sansi, ali je u svim situacijama odlicni Fabio bio na visini zadatka...u drugom poluvremenu nastavili smo da se setkamo po terenu, tako da je venecuelanska ekipa opet opasno pripretila, medjutim desetak minuta pre kraja odradili smo munjevitu kontru i Marquinhos je otklonio sve dileme oko pobednika, a on je ujedno bio i jedna od retkih svetlih tacki nase ekipe...nadam se da ce Marcelo Oliveira ocitati pravu lekciju igracima, jer ne moze se igrati sa pola snage, narocito ne u gostima, nema sanse da su to namerno radili, jer delovali su bas umorno, kao da nisu oka sklopili... Gotova je peta takmicarska nedelja, odigrano je 14 meceva i postignut je 41 pogodak, sada sledi reprezentativna pauza, a takmicenje se nastavlja prvog aprila, medjutim tada ce biti odigrane samo dve utakmice...
Bright Billy Posted March 21, 2015 Posted March 21, 2015 mnogo je jaka ova argentinska liga. sad gledam kako indepediente rastura arsenal, dok martin palermo pizdi na klupi i hoce da zameni ceo tim u 17om minutu ^_^
porucnik vasic Posted March 22, 2015 Posted March 22, 2015 mnogo je jaka ova argentinska liga. sad gledam kako indepediente rastura arsenal, dok martin palermo pizdi na klupi i hoce da zameni ceo tim u 17om minutu ^_^ Нема јача.
porucnik vasic Posted March 22, 2015 Posted March 22, 2015 Искида их Индепендиенте као маче маслачак. Одлична утакмица.
Bright Billy Posted March 22, 2015 Posted March 22, 2015 a tek kako je odigrao jesus mendez, mislim da je sva cetri gola namestio. totalno mi je otkrovenje ta njihova liga, a taman sam poceo da gubim interesovanje za fudbalom...
porucnik vasic Posted March 22, 2015 Posted March 22, 2015 a tek kako je odigrao jesus mendez, mislim da je sva cetri gola namestio. totalno mi je otkrovenje ta njihova liga, a taman sam poceo da gubim interesovanje za fudbalom... Свидео се мени и онај њихов центарфор, лепо игра главом, добар у пољу. Клупски аргентински фудбал се више не уклапа у оне старе предрасуде, вероватно има и везе што има ту пар млађих тренера који су били опасни играчи, прошли света...
keksi krem Posted March 22, 2015 Posted March 22, 2015 (edited) a tek kako je odigrao jesus mendez, mislim da je sva cetri gola namestio. totalno mi je otkrovenje ta njihova liga, a taman sam poceo da gubim interesovanje za fudbalom... Mislim da je Mendez namestio drugi i treci gol, a da je kod prvog Albertengo asistirao, dok je kod cetvrtog sigurno Mancuello odradio zavrsni pas, isti igrac koji je uostalom i naceo Arsenal i bez ikakve sumnje njihov najbolji igrac, napokon je dobio poziv i u argentinsku reprezentaciju...odlican je Independiente, u najmanju ruku borice se za izlazak u Libertadores... Edited March 22, 2015 by keksi krem
MiddleClass Posted March 22, 2015 Posted March 22, 2015 Banfild dobio! Milo mi je zbog njih. Ipak je to prapostojbina Havijera Zanetija...
Bright Billy Posted March 27, 2015 Posted March 27, 2015 na ovom yt kanalu imate prenose arg lige https://www.youtube.com/channel/UCAGaiAGJg1B3l-hpLpPcdvg
porucnik vasic Posted March 28, 2015 Posted March 28, 2015 Ривер се мучио доста Гутијерез омашио пенал па дао гол после пар минута. Гости се одлично држали са десет играча. Sent from my iPhone using Tapatalk
Bright Billy Posted March 28, 2015 Posted March 28, 2015 san lorenzo - lanus u pola jedan. al posto (sad vec tradicionalno) popijem flasu vina dok gledam utakmicu arg lige, unapred molim keksija da me opet ispravi kad sutra budem ovde lupetao statisticke podatke :P
Bright Billy Posted March 28, 2015 Posted March 28, 2015 U prvom minutu penal za lanus, al golman znalacki skida :) smor je malo jer se igra pred praznim tribinama, valjda zato sto je neki decko, na derbiju protiv hurakana, pao sa tribine.
MiddleClass Posted March 29, 2015 Posted March 29, 2015 Je li ko gledao onu ludnicu od finala kupa Cilea?
Recommended Posts