aram Posted August 16, 2022 Posted August 16, 2022 (edited) Imao sam sreće da u životu nisam naleteo na vino koje je povuklo na čep, do večeras I to 3/4 Gage Ivanovića, a baš sam želeo da probam. Ljudi moji, ovo je baš odvratno. A najodvratnije je što ovde ništa drugo nemam, računao koji će mi kad sam još samo sutra tu Edited August 16, 2022 by aram
igoraki Posted September 1, 2022 Posted September 1, 2022 (edited) Evo ima neki sajam vina, zvuči zanimljivo, ja nažalost nisam poznavalac ali videću da odem pa nešto random da probam https://www.b92.net/biz/vesti/srbija/otvara-se-sajam-vina-otvorenog-balkana-u-beogradu-2205655 Edited September 1, 2022 by igoraki
Frank Pembleton Posted September 3, 2022 Posted September 3, 2022 Jbga @banatjanin se i dalje ne javlja....[emoji15][emoji30][emoji15]....shiit has hit the fan.
renne Posted September 3, 2022 Posted September 3, 2022 9 hours ago, Frank Pembleton said: Jbga @banatjanin se i dalje ne javlja.... ....shiit has hit the fan. Eno ga na open balkanu
Frank Pembleton Posted September 3, 2022 Posted September 3, 2022 Eno ga na open balkanuNisam ga video.Frka mu od velikog znalca? ... Shiit has hit the fan
Frank Pembleton Posted September 3, 2022 Posted September 3, 2022 a naravno i tebi bi bilaMene je zlostavljao i u četvrtak i u petak... Shiit has hit the fan
decak Kejt Posted October 11, 2022 Posted October 11, 2022 da oživimo temu malo... pala jesenja kupovina, standardna postava (Ivanović, Matalj, Janko, Chichateau, Jovanović), krenem da otvorim prvi Ivanovićev prokupac, i pukne čep. vidim da je već bio načet jer je skoro četvrtina obojena. valjda neće razočarati, pošto sam uzela karton, da bar malo predupredim inflaciju
kepa Posted October 24, 2022 Posted October 24, 2022 On 11.10.2022. at 18:44, decak Kejt said: da oživimo temu malo... pala jesenja kupovina, standardna postava (Ivanović, Matalj, Janko, Chichateau, Jovanović), krenem da otvorim prvi Ivanovićev prokupac, i pukne čep. vidim da je već bio načet jer je skoro četvrtina obojena. valjda neće razočarati, pošto sam uzela karton, da bar malo predupredim inflaciju sta je jovanovic?
aram Posted October 24, 2022 Posted October 24, 2022 18 minutes ago, kepa said: sta je jovanovic? da, baš sam i ja hteo da pitam. ako je Izba, oni iz Niša što prave samo merlo, meni se to dopalo. ako su oni sa Kosova, to mi nešto bilo nikakvo, barikirano do da ti trne jezik od hrasta.
kepa Posted October 24, 2022 Posted October 24, 2022 49 minutes ago, aram said: da, baš sam i ja hteo da pitam. ako je Izba, oni iz Niša što prave samo merlo, meni se to dopalo. ako su oni sa Kosova, to mi nešto bilo nikakvo, barikirano do da ti trne jezik od hrasta. da moguce je da je Izba. Zaboravio na njih
decak Kejt Posted October 25, 2022 Posted October 25, 2022 jeste Izba, prošle godine Banaćanin preporučio, dopalo mi se.
igoraki Posted May 11, 2023 Posted May 11, 2023 Evo ima neki sajam vina u Madlenijanumu 13. maja, od 15 do 21h https://www.politika.rs/scc/clanak/551802/Zemunski-salon-vina-i-umetnosti
Recommended Posts