aram Posted September 27, 2021 Posted September 27, 2021 i niko da odgovori čoveku gde ima... eo kumse, kad moram ja iz njemačku https://www.ediskont.rs/sr/proizvod/vranac-pro-corde-vino-plantaze-0.18l-1116 1
banatjanin Posted September 27, 2021 Posted September 27, 2021 @kud u maglu Simoviću u baš svakom boljem podrumu pića. Znaš, nadam se, da je u tim bočicama vino uglavnom krš. @James Marshall naravno polutka je 0.375, ovo pola od toga. Inače, ta polutka je savršen format za dvoje za ručak ili za jednog za večeru, ali sasvim nepopularan kod nas 1 2
ivy Posted September 28, 2021 Posted September 28, 2021 evo slazem se sa banacaninom...treba da bude veca bocica tih 0,187 je pored sto je pakao za OCD,potpuno nedovljno da postoji kao takvo. inace da javim da Plantaze imaju 1 sasvim dobru Smederevku,nisam je do sad vidjala pa ne znam da li je novo tek sam je pre neki dan prvi put videla u mojoj radnji i juce probala...odlicna! 1
James Marshall Posted September 28, 2021 Posted September 28, 2021 E stvarno bi mjera 0,375 bila dobra za ručak 😁
James Marshall Posted September 28, 2021 Posted September 28, 2021 Nemaš pojma, vidi se da si zapadni špijun, čim toliko forsiraš te kontinentalne mjere i metrički sistem, ovo je stara srpska mjera za jedan cug :P 1
banatjanin Posted October 5, 2021 Posted October 5, 2021 slušajte Ramba, ima ukusa za vino: rambo voli prokupac! 3
Ras Posted October 5, 2021 Posted October 5, 2021 (edited) Au, dani prokupca sada kada sam u qrcu :( Javite mi utiske, molim o prokupcu Topličke vinarije i pazite da se ne zameramo! Edited October 5, 2021 by Ras
decak Kejt Posted October 5, 2021 Posted October 5, 2021 i ja volim prokupac! moram da kažem da su mi ljubav prema lokalnim vinima usadila dva forumaša i da je od tada moj život mnogo lepši. 4
maheem Posted October 5, 2021 Posted October 5, 2021 3 hours ago, banatjanin said: slušajte Ramba, ima ukusa za vino: rambo voli prokupac! Sad za vikend boca Ivanovićevog Prokupca ostade nepopijena :( Na tamjan vuče, mada ne toliko jako kao kod nekih drugih, al ipak dovoljno da se prešaltamo na Karadžić dunju koje više nema u flajci 1
Frank Pembleton Posted October 5, 2021 Posted October 5, 2021 Sad za vikend boca Ivanovićevog Prokupca ostade nepopijena :( Na tamjan vuče, mada ne toliko jako kao kod nekih drugih, al ipak dovoljno da se prešaltamo na Karadžić dunju [emoji38]ol: koje više nema u flajci Koji su to? Ti Karadžić? ... Shiit has hit the fan
maheem Posted October 5, 2021 Posted October 5, 2021 Just now, Frank Pembleton said: Koji su to? Ti Karadžić? ... Shiit has hit the fan Nemam pojma, dobio na poklon, raspitaću se kad ranjenik koji mi je dao izađe iz bolnice.
aram Posted October 5, 2021 Posted October 5, 2021 50 minutes ago, decak Kejt said: i ja volim prokupac! moram da kažem da su mi ljubav prema lokalnim vinima usadila dva forumaša i da je od tada moj život mnogo lepši. Iju, koji su ti zlotvori što kvare decu?
decak Kejt Posted October 5, 2021 Posted October 5, 2021 2 minutes ago, aram said: Iju, koji su ti zlotvori što kvare decu? Iju, hvala na komplimentu , ovo za decu mislim nisu zlotvori, baš naprotiv: Indy i Gazza su mi upalili svetlo, ali bukvalno, mislim da pre njih nisam znala da postoje domaća vina osim Plantaža i recimo Navipa (a sad je stvarno bzvz da kažem pre koliko je to godina bilo, ofirala bih i njih i sebe) a poslednjih par godina ovde svake jeseni dodjem da pitam Banatjanina za preporuke za domaća crvena vina za predstojeću sezonu. 1 1
Azdaja Posted October 5, 2021 Posted October 5, 2021 Ljubav za sve koji dele tajne naših dobrih vina, na ovome prelepom mestu. 5
Recommended Posts