Jump to content
IGNORED

Totalna antipreporuka

korindjar

Recommended Posts

Posted

ја тај филм чекам месецима, очекујем квалитетан треш

• 2 weeks later...
  • Replies 373
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Lancia

27

• ToniAdams

20

• Ajant23

19

• Miralem

16

Posted

Džon Vik je do jaja - mješavina Konstantina i Matriksa. Ako ovo ne oživi Kijanua ništa neće.

Posted

Kijanua jedino može da oživi kratka kosa. Dokle god se pojavljuje sa dugom, izgleda kao da se nije kupao dva meseca..... ne stoji mu nikako!

Posted

Argh pa Jel se sećaš Kijanua sa kratkom kosom - izgleda ko KD Lang

Posted

Hahahaha..... Da, ali nisam mislio na Kijanua na matičnom brodu nego u Matrici :)

Posted

Džon Vik je apsolutno kvalitetno sranje .... nije čak ni na nivou neke teške pucačine pa da odmoriš mozak... jedino što valja su oni "ptiči pogledi" na grad noću i muzika... ali ni za muziku nisam siguran....

Posted

E, stvarno, ako je još jedan nabeđeni EU produkt u Holivudu upropastio film po Lehaneu sa Hardyjem...

Šteta...

Posted

Da li John Wick spada pod ovaj topik ili se vredi kockati?

meni je bio do jaja! i mislim da je ocena na imdb previsoka. mozda neka 6.8 ovaj film je mogao da bude do svih jajona da su vise poradili na njemu. npr, u svakom filmu ruska mafija se predstavlja kao najveci tupsoni, bez mozga i uglavnom se na glumu najmanje obraca paznja kada su oni u pitanju i to bode oci i usi. da su to zategli i jos mnoge druge stvari, ovaj film bi bio ludilo!

Posted

uuuu...jedva sam nabasala na avi verziju, sve su poskidali. pa cu ipak, i pored toga sto ti verujem, morati da ga odgledam /radoznalost ce mi doci glave, al' jace je od mene ;-)

Posted

Meni bio ok UTS, sta znam.... spor ali ok.... neka prelazna ocena 6-7

Posted

uuuu...jedva sam nabasala na avi verziju, sve su poskidali. pa cu ipak, i pored toga sto ti verujem, morati da ga odgledam /radoznalost ce mi doci glave, al' jace je od mene ;-)

Pa kao i kod mene. Rekli su mi da je govno, al ja sam morao u njega sam ugaziti :D