Valk Posted August 23, 2017 Posted August 23, 2017 Toni, onoliko si me mrzio zbog Roloa a sad bi da ga plagiraš ho ho ho
Pantelija jr Posted August 23, 2017 Posted August 23, 2017 isuse boze sto je ovo... behind the scenes i/ili instant parodija?
ToniAdams Posted August 23, 2017 Posted August 23, 2017 Toni, onoliko si me mrzio zbog Roloa a sad bi da ga plagiraš ho ho hojel nije rolo ono cupavo pederce iz vikingsa? Kake veze ima sa cekicem?
Clem Fandango Posted August 23, 2017 Posted August 23, 2017 (edited) no sve me nešto kopka gde sam video upotrebu čekića na filmu, kad se onda setih - hrabro srce edit: isuse boze sto je ovo... behind the scenes i/ili instant parodija? uvežbavanje scene pretpostavljam Edited August 23, 2017 by Clem Fandango
Clem Fandango Posted August 23, 2017 Posted August 23, 2017 dopet citiram lika sa freefolka, ili parafraziram bar, tu vidimo snimak tačnog trenutka kada je presušio budžet za cgi
Valk Posted August 23, 2017 Posted August 23, 2017 jel nije rolo ono cupavo pederce iz vikingsa? Kake veze ima sa cekicemBrt, sve-sve al "pederče" Nosi sekiru što nije ništa manje seksey od čekića, au contraire.
ToniAdams Posted August 23, 2017 Posted August 23, 2017 a, ok :) nego, sta ti je manje dzubre, vikingsi ili got?
MayDay Posted August 23, 2017 Posted August 23, 2017 Realno. Da ja mogu da biram gde bih da me vodi Jon Snow, odlučio bih se za najveći mogući mrak da ne moram da mu gledam sad ass puppy dog eyes. I'm sorrah, Danaey. I'm so, so sorrah. I wish I could taek it bakk. I wish we'd nevah gone. Devojke vole sad puppy eyes.
Weenie Pooh Posted August 23, 2017 Posted August 23, 2017 Pa zašto onda hoćeš da ga sakriješ od dnevnog svetla, devojko? Meni bi ti mlaki, izmučeni, nepromenjivi izrazi lica bili neviđeni turn-off. U tom pogledu nema razlike između Bubi i Degeneris.
Escalade Posted August 24, 2017 Posted August 24, 2017 al zamisli interakciju sa tom facom bubi skokni po pelene za bebu - sad jon snow bubi idemo na rucak kod mojih - sad jon snow bubi dobismo na lutriji - sad jon snow
MayDay Posted August 24, 2017 Posted August 24, 2017 Vini, ja ne bih Bubija krila od dnevnog svetla. Da apstrahujemo visinsku razliku izmedju Bubija i mene i da pretpostavimo da sam mala ko Deni, ne vidim nikakvu prepreku. Bubi je baš, baš kjut i ima hrpu mišića. I najvažnije, muškarci ne kapiraju da je za žene najveći turn on kad je neko dobar i pomaže slabijima.
Recommended Posts