Jump to content

Game of Thrones

Featured Replies

Ne znam šta on voli ali scenaristi definitivno vole anal fisting - razgovor Euron-Jaime je jedno četrnaesti put u poslednjih par sezona da neko nekom najavljuje nekakve prste u dupetu, što humoristički što erotski što preteći...

Kad ne znaš gde si krenuo sa dijalogom, ti samo lupi da neko nekom nabija prste u dupe. Bonus points ako ih posle omiriše i kaže "smells like pussy" :isuse:

• Replies 13.2k
  • Views 1.1m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• arheolog1981
    arheolog1981

Hype level nula. Od "finala" GoT nisam ni knjige čitao a svake godine sam bar jednu obrnuo a često i više. Čak me ne zanima ni šta će debeli da uradi i dal će 2029. godine da izda Vetrove Zime. Što se

• arheolog1981
    arheolog1981

Game of Thrones’ Jon Snow Sequel Series in Development at HBO... Kit Harington is attached to reprise his fan-favorite role in the first potential 'Thrones' project to take place after the events in t

• Juce slucajno na tvu odgledah deo jedne epizode iz prve sezone. Zaboravila sam koliko je to bila dobra serija, i kako je upropastise do kraja.

Posted Images

Jedan mi je utisak koji moram da izdvojim. Kako je jebote Sersei od mediokriteta i poprilično mentalno sputane osobe postala "her father's daughter"?! Pa ismejah se grohotom.

Hint-Aleksandar Vučić

Odgledah četvrtu

Jovan i Dobrinka arheolozi  :wub:

A i Bronu stoji dobro da glumi Zoliku Danija

Edited by desboj

Aaaaaaaaaaaaaaaa!! Sve epizode su kurton naspram ove! Suze su mi krenule od uzbudjenja. 

joj meni kvalitet ripa negledljiv, jebogaotac.

Može pm, ne bilo vam zapoveđeno...

Ne kenjaj, debeli, no završavaj serijal.

Elem, spektakularna epizoda.

Scena bitke je odlična, posebno kadar koji prati Brona. Mislim da je ovo najbolje uradjena scena masovne bitke u serijalu. Plus zmajevi..

daite ling na piem :(

meni se sviddela i prosla, mogu misliti koliko ce tek ova :)

Ne znam kako neko može biti na strani nekoga ko spaljuje žive ljude, ratni zločin realno, pogotovo što su se u nekoj od ranijih epizoda potrudili da nam objasne da su i Lanisterski vojnici ljudi za kojima će neko zaplakati. A i onaj Dotraki seronja "tvoji ljudi ne znaju da se bore", jes tvojima je baš teško kad imaju zmaja koji spali pola proivničke vojske, borite se na ferku pa onda serite. Na kraju sam se iracionalno nadao da će Bron biti dragonslayer ili bar Džejmi queenslayer, ali jbg. Arju koja sa svojom postanite profesionalni ubica za 21 dan obukom ponižava Brijenu da ne pominjem

dajte ling jebemu

Ne kenjaj, debeli, no završavaj serijal.

Sto bi, ovako je bolje  :fantom:

fala!

Ja gledam tek u ponedeljak ujutro na HBO-u. To mi je postao jutarnji ritual kojim racionalizujem žalost zbog početka nove radne nedelje.