Weenie Pooh Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 Ne znam šta on voli ali scenaristi definitivno vole anal fisting - razgovor Euron-Jaime je jedno četrnaesti put u poslednjih par sezona da neko nekom najavljuje nekakve prste u dupetu, što humoristički što erotski što preteći... Kad ne znaš gde si krenuo sa dijalogom, ti samo lupi da neko nekom nabija prste u dupe. Bonus points ako ih posle omiriše i kaže "smells like pussy"
Milošica Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 Jedan mi je utisak koji moram da izdvojim. Kako je jebote Sersei od mediokriteta i poprilično mentalno sputane osobe postala "her father's daughter"?! Pa ismejah se grohotom. Hint-Aleksandar Vučić
Desmond Bojčinski Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 (edited) Odgledah četvrtu Jovan i Dobrinka arheolozi A i Bronu stoji dobro da glumi Zoliku Danija Edited August 4, 2017 by desboj
MayDay Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 Aaaaaaaaaaaaaaaa!! Sve epizode su kurton naspram ove! Suze su mi krenule od uzbudjenja.
James Marshall Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 joj meni kvalitet ripa negledljiv, jebogaotac.
Filozof manijak Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 Ne kenjaj, debeli, no završavaj serijal. Elem, spektakularna epizoda. Scena bitke je odlična, posebno kadar koji prati Brona. Mislim da je ovo najbolje uradjena scena masovne bitke u serijalu. Plus zmajevi..
Sara Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 meni se sviddela i prosla, mogu misliti koliko ce tek ova :)
Clem Fandango Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 Ne znam kako neko može biti na strani nekoga ko spaljuje žive ljude, ratni zločin realno, pogotovo što su se u nekoj od ranijih epizoda potrudili da nam objasne da su i Lanisterski vojnici ljudi za kojima će neko zaplakati. A i onaj Dotraki seronja "tvoji ljudi ne znaju da se bore", jes tvojima je baš teško kad imaju zmaja koji spali pola proivničke vojske, borite se na ferku pa onda serite. Na kraju sam se iracionalno nadao da će Bron biti dragonslayer ili bar Džejmi queenslayer, ali jbg. Arju koja sa svojom postanite profesionalni ubica za 21 dan obukom ponižava Brijenu da ne pominjem
Sludge Factory Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 Ne kenjaj, debeli, no završavaj serijal. Sto bi, ovako je bolje
Ayatollah Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 Ja gledam tek u ponedeljak ujutro na HBO-u. To mi je postao jutarnji ritual kojim racionalizujem žalost zbog početka nove radne nedelje.
Recommended Posts