Jump to content
IGNORED

Game of Thrones

Ryan Franco

Recommended Posts

Posted
tajvin i dalje dominira.
+1Onaj uvod sa čerečenjem jelena mi nije bio nešto, malo isprazan kao i Addyjevi monolozi o kraljevanju i klanju, ali kako je Dance fino poslije zasjeo u ulogu! Ne priča puno ali zrači Tywinstvom.
Posted (edited)

Scena između lorda Bejliša i evnuha :Hail: . Zatim moćne dve scene "King of the North" i zakletva noćne straže, skoro da sam suzu pustila. Kraljica majka voli sex samo sa Lanisterima, ono joj beše bratanac? Jako me obradovalo što Robertov sin, kovačev šegrt, ide put zida. Tamo će biti "svi vanbračni sinovi sveta, ujedinite se" u pravednoj borbi protiv nadolazećeg zla:P Zbog zadnje scene, zmajevi i Deneris :Hail: , ovoj seriji sam oprostila sve.

Edited by Arkadija
Posted

Lijepo zaokruzena prva sezona. Zmajevi i Kalisi su super. Starkovi i Lanisteri smaraju, izvlace im prosjek tata Tajvin i kepec. :)Super su mi sporedni likovi, bas su lijepo uradjeni. Onaj sto se lozi na Kalisi, Karketi, ekipa sa zida...Nadam se da ce i druga sezona biti na nivou...

Posted
realno, imamo već 2 mjeseca VIP topik baš za ovo i ti prvih 15 minuta prve epizode 2 sezone baš morao spuknut tu?
Posted
realno, imamo već 2 mjeseca VIP topik baš za ovo i ti prvih 15 minuta prve epizode 2 sezone baš morao spuknut tu?
I meni ovo pade na um... banujte ga pa neka peca na deponiji.
Posted

+1sva sreća, ne udara entere pa nisam ni počinjao da čitam onu ciglicu od teksta.

Posted
- ma daj za godinu dana će se svi ionako zaboraviti šta su pročitali ovde, e sad čisto sumnjam da će prvu 1/4 druge knjige sabiti u 15 min 1 epizode 2 sezone - na vip topić amogu dok ne odslušam ili pročitam sve do sada izašle knjige, mogu tu videti kakav će biti razvoj situacije u poslednje objavljenoj knjizi :D
Posted
- na vip topić amogu dok ne odslušam ili pročitam sve do sada izašle knjige, mogu tu videti kakav će biti razvoj situacije u poslednje objavljenoj knjizi :D
Isto tako ne možeš ni ovde, jer nisi samo gledalac i ne pišeš kao da si samo gledalac.Polutan. <_<
Posted

a čovek bi pomislio da nam neće biti potreban i treći topik...

Posted
I meni ovo pade na um... banujte ga pa neka peca na deponiji.
imam bolju ideju...

egdb3q.jpg

Posted
a čovek bi pomislio da nam neće biti potreban i treći topik...
imam bolju ideju...

egdb3q.jpg

laugh.giflaugh.gif
Posted

Dobro, ako je neko u toku citanja knjiga, ima onaj topic o EF knjigama na Knjizevnosti za diskutovanje.Nego, sad kad je prva sezona gotova, zanimaju me misljenja vas koji niste citali knjige... koje likove volite, koje mrzite? I za koje glumce mislite da su odradili najbolji posao? Mi na VIP topicu smo, avaj, potrovani misljenjima zasnovanim na knjigama kako bi koji lik treba da zvuci i izgleda, vi ovde takve probleme nemate. :D I da, je li vam bilo tesko da pohvatate sta se sve desava? Za to smo se najvise brinuli.

Posted

Ja samo imena likova nisam pohvatao, mada to mi je revolving problem sa bilo kojom serijom, makar u prvoj sezoni :lol: Apsolutno nikakva zamerka na kasting, mislim da ne pamtim da je ovako dobro odrađen od početka do kraja... Pamtim možda u Homicide-u eto.A što se tiče omiljenih likova, nekako su svima™ top 3: Tyrion, Arya i Baelish. Lannistere prosto voliš da mrziš :)

Posted

cersei for da win! jeziva i seksi. najbolja gluma u seriji. a i lik je fascinantan za razliku od jofreya koji je obično malo zlo kome želimo smrt. ned stark - odličan kasting. rodjen da odigra ovog medjeda. ova mala što glumi deneris takođe odlična. možda ne toliko ubedljiva ali volimo lik. jaime lanister slab - previše je zajeban i lud. boring. ne znam je li do lika ili glume. rob stark nako. nije ga loše odglumio ali sam lik mi je problematičan. ketlin stark negledljiva. pokojni kralj - isklišeiziran. jor mormon - solidno interesantan. džon sneg - za njega navijam, a i dobro ga je ovaj lepi odigrao.šampioni teškaši su dinklage, karketi i evnuh. i kao likovi, i kao glumci. ekipa na zidu dosta interesantna, a u rangu sa šampionima i mali debeljko. snegov drugar.tu valja pomenuti i rmpaliju s ispečenom facom. prostitutke odlične ali nerazrađene. kao likovi, mislim. sve u svemu - dobra zabava.

Posted

dva posta i niko tajvina da spomene, odnosno njegovu glumu. <_< glumacki meni je jorah mormont bio odlican, omiljeni likovi: tirion, ned (koliko god ispao budala, moras za njega navijati, jel?), arja, debeli sem, bron... prema ostalim starkovima sam ravnodusan, iako sam prirodno na njihovoj strani.dzofrija svi mrzimo, jel?