Jump to content
IGNORED

The Killing

notenoughreasonsforclaire

Recommended Posts

• Replies 515
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Arkadija

61

• Frank Pembleton

56

• morgana

32

• gervasius twinkleminkleson

23

Posted

Svi smo izgleda zbunjeni. Valjda ce da bude neki normalan kraj, nekakav closure.

Posted

Izasla i zadnja epizoda i titlovi...Nemoj da bi neko lanuo nesto ;)

Posted

Dobar kraj serije, sve su se kockice lepo slozile uz obavezan mali ali odlican plot twist na raspletu. Jos uvek mi nije jasno zasto nisu mogli ovo sve da stave u jednu sezonu kao Danci. Jedino pitanje je da li ce biti 3. sezone (naravno sa novim nekim zapletom), ko ce biti u njoj, gde ce da se desava....

Posted
Jedino pitanje je da li ce biti 3. sezone (naravno sa novim nekim zapletom), ko ce biti u njoj, gde ce da se desava....
ako im je danska prva sezona bila preduga da spakuju u 12 x 42 minuta, onda je radnja iz druge idealna za to. nadam se da ce dobiti priliku...
Posted

Sasvim dobar kraj ove sezone i slučaja Rozi Larsen.Nemam ništa protiv treće sezone.

Posted (edited)

Uhhhh tezak kraj...

Popizdeo sam kad je Holder geknuo ovoga u 15-om minutu.Rekoh jbte sta ovako rano zavrsise...Zaista potresno, lepsa polovina se sva zarozala...Mada mi blesavo kako se gradjevinar izvukao, njeno svedocenje bar za prikrivanje zlocina

Edited by Frank Pembleton
Posted
Uhhhh tezak kraj...

Popizdeo sam kad je Holder geknuo ovoga u 15-om minutu.Rekoh jbte sta ovako rano zavrsise...Zaista potresno, lepsa polovina se sva zarozala...Mada mi blesavo kako se gradjevinar izvukao, njeno svedocenje bar za prikrivanje zlocina

Pa i njega i poglavicu je izvukao novi gradonacelnik Richmond, a oboje je trebalo da zaglave robiju. Sta da se radi, covek naucio nesto od svog pokojnog pomocnika, kako radi sistem i tako to...Kao i u RL, nastradala sitna riba (Belko i Terry) a krupni igraci se izvukli.

Posted (edited)

kakav zavrsetak :Hail:

i kakva zapravo brutalna, bizarna i nadasve tuzna prica :( a potpuno realna... serija definitivno ne moze nikoga da ostavi ravnodusnim.jedino sto bih maaaalo mogao da 'prigovorim' je da mozda nije bas najlogicnije kako sestra nije ranije prsla psihicki i priznala sve.

Edited by 8-walker
Posted

Kad su mi se malo slegli utisci posle gledanja poslednje epizode, mogu da kažem

davno nisam u nekoj seriji videla tako dobar prikaz tuge i nesreće porodice koja je izgubila dete. Obično se serije jednim slučajem bave epizodu ili dve , a ovde su tome posvećene dve sezone, tako da su svi likovi imali priliku da budu potpune ličnosti, a ne samo skice.Scena u kojoj Larsenovi sede i gledaju film koji je snimila Rozi, je baš duboko potresna. I moja jedina zamerka je to je sestra izdržala 26 dana, a da ne pukne pod teretom krivice. Ali sa druge strane, niko od nas nije očekivao njenu umešanost u ubistvo, tako da smo dobili i neočekivani obrt na kraju.

Posted
Kad su mi se malo slegli utisci posle gledanja poslednje epizode, mogu da kažem

davno nisam u nekoj seriji videla tako dobar prikaz tuge i nesreće porodice koja je izgubila dete. Obično se serije jednim slučajem bave epizodu ili dve , a ovde su tome posvećene dve sezone, tako da su svi likovi imali priliku da budu potpune ličnosti, a ne samo skice.Scena u kojoj Larsenovi sede i gledaju film koji je snimila Rozi, je baš duboko potresna. I moja jedina zamerka je to je sestra izdržala 26 dana, a da ne pukne pod teretom krivice. Ali sa druge strane, niko od nas nije očekivao njenu umešanost u ubistvo, tako da smo dobili i neočekivani obrt na kraju.

Potpuno si u pravu ta scena je vredna razvlacenja...Palo je "zarozavanje"...
Posted

ko je ubica u americkoj verziji?

Posted

samo da se zna da smo mekejb i ja sumnjali u sestru jos poodavno.ja gustiram drugu sezonu danske verzije. bas je tako, za gustiranje, ima vise vestvingovsko/9.11 politike, ona je jos autisticnija nego u prvoj, nema sanse da ako ameri krenu da rade ovo kao trecu sezonu prodje bez raznoraznih umivanja i rasplinjavanja.

Posted
ko je ubica u americkoj verziji?

Džejmi, a tetka Teri je bila ta koja je gurnula kola u jezero, neznajući da je u njemu Rozi

Posted

ok, hvala :)pa ne zvuci nelogicno s aspekta prve sezone. naprotiv.