Jump to content
IGNORED

The Killing

notenoughreasonsforclaire

Recommended Posts

Posted
A sta mislite o gradonacelniku? Imao je vec afere sa mladjim zenama, laze o tome i potkupljuje je. Zna za Ricmondovu zenu, verovatno ima i veze sa beau soleil i uklapa se kao neko ko bi mogao da uradi tako nesto odvratno.A nije uopste sumnjiv :D
Vidi,vidi. Ovo uopšte nije loša ideja, a perfidno smesti Rozi u kola Ričmondove kampanje da upropasti protivkandidata.
  • Replies 515
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Arkadija

61

• Frank Pembleton

56

• morgana

32

• gervasius twinkleminkleson

23

Posted

Odgledah i ja. Nema shanse da je ovaj Richmond ubica. Moj pik je na lazhnu Umu ili onog plavog pomocnika. Lazhna Uma ubija Rosie zbog ljubomore ili plavi pomocnik da zatashka neshto shto ce se otkriti u poslednjoj epizodi a shto je Rosie znala.

Posted (edited)

AMC Renews The Killing for Season 2Sve sumnje su otklonjene, biće i druge sezone, iako je gleanost bila jako slaba

Edited by Arkadija
Posted
a Rubicon nisu hteli da obnove angry.gif
pa da, stoka angry.gif
Posted

Ja tek sad odgledao, a vi se raspisali.Dakle, Rosie se eskortisala za pare po ugledu na tetku Terry (koja to navodno nije znala) pa je i otvorila račun na njeno ime. Rozin tata (Stan? Staaan?!) je pare od ušteđevine spizdio na kuću, a sad iz inata neće da kaže ženi da bi je ona prodala, nego je pušta da stoji i propada. Očekujem da tetka u kolima prizna tati da mu je dete uvela u prostituciju, pa da je on tu ubije ili tako nešto.Ovo sa emailom mi je užasno glupo, prvo oni momentalno odustaju od pokušaja da ga identifikuju zato što je "webmail" u pitanju, a tu se koriste "lažna imena" :isuse: Drugo, čovek i dalje na svom poslovnom laptopu prima mail sa sajta sa kog je naručivao maloletne kurve, WTF?! Ne izgleda kao da je automatski forwardovano sa neke druge adrese, a prvi od tih I KNOW WHAT YOU DID je ionako pročitan.

Lazhna Uma ubija Rosie zbog ljubomore
To sam i ja mislio, ali onda su joj ove slike stigle bezveze ako je već znala. Plus što mi ne deluje da je na slikama Rosie, možda je njena tetka?Plavi pomoćnik (Jamie?) ne zadovoljava opis, kao ni Zukerberg. (He seemed nice, kind of sad...) Trenutno mi deluje kao da Richmond stvarno jeste Orpheus - malo retardiranih online navika doduše - ali pretpostavljam da nije ubica. Ko je ubio i šta je pokušavao da zataška (99% neko iz kampanje, mada stvarno deluje kao preterana reakcija) ostaje da se vidi.
Posted
To sam i ja mislio, ali onda su joj ove slike stigle bezveze ako je već znala. Plus što mi ne deluje da je na slikama Rosie, možda je njena tetka?
Da, ali jel si izvalio njen pogled dok gleda slike. Vec jedno 10 slika stoji na astalu koje je pogledala a nikakvo iznenadjenje, samo ravnodushnost. Kao da je vec znala za sve to. A slike su stigle od protivkandidata koji nema pojma da ona zna za tu aferu.Moja nova teorija, lazhna Uma je ubila Rosie greshkom, misleci da je ona bila sa Richmondom a u stvari to je bila tetka.
Posted
Plavi pomoćnik (Jamie?) ne zadovoljava opis, kao ni Zukerberg. (He seemed nice, kind of sad...)
vidi se da si gik, empatican si prema nerdovima :lol:
Da, ali jel si izvalio njen pogled dok gleda slike. Vec jedno 10 slika stoji na astalu koje je pogledala a nikakvo iznenadjenje, samo ravnodushnost. Kao da je vec znala za sve to. A slike su stigle od protivkandidata koji nema pojma da ona zna za tu aferu.Moja nova teorija, lazhna Uma je ubila Rosie greshkom, misleci da je ona bila sa Richmondom a u stvari to je bila tetka.
nije bre ravnodusnost, nego te ume, prave i lazne, ne umeju da pokazu osecanja. vidis da joj je maksimum patnje kad stavi prstic na celo i onako skoro pa izgovori uh.svidja mi se ova tvoja teorija da je ubila rosie greskom, ali bi to zahtevalo pravu umu, ne laznu.a za ovog kampanjca, malo bi bilo nelogicno da je on ubojica - zasto bi onda pristao da bude spijun u tudjim redovima za ricmonda?
Posted

Ne razumem, to u zagradi je bio citat. I Kampanjac i Milijarder su kolerični govnari, sumnjam da bi ih eskortica onako opisala. Ni da bi prepoznala nekog tamo electoral aide-a i plašila se da posvedoči policiji.

Posted

ma eskortica je mislila na ričmonda. mislim da tu nema dileme. pa odvela je holdera do plakata. e sad, mora da se desi neki tvist nad tvistovima koji će skrenuti sumnju sa ričmonda ka pravome ubici. cenim da je stan larson šljakao nešto u kazinu pa video rozi kako eskortuje, pa mu je pao mrak naoči, pa se ni ne seća šta je uradio. to će otkriti u zatvorskom šrinkijatu. zapravo, već je na tom putu. onaj san, kako su svi za stolom ali umesto njega neki lik koga ne poznaje - to je odvojeni deo njegove ličnosti!ili to ili ovo što luba priželjkuje, a to je da je lažnaumamaker rešio da ubije rozi kako bi namestio ričmondu, kako bi se onda uma okanula nesposobnjakovića!!!

Posted

Jel postoji mogucnost da me banujete za ovaj topic do negde srede, cetvrtka?Tek tada cu moci ljudski da pogledam finale....

Posted

Veljo! Minimum samokontrole...

cenim da je stan larson šljakao nešto u kazinu pa video rozi kako eskortuje, pa mu je pao mrak naoči, pa se ni ne seća šta je uradio. to će otkriti u zatvorskom šrinkijatu. zapravo, već je na tom putu. onaj san, kako su svi za stolom ali umesto njega neki lik koga ne poznaje - to je odvojeni deo njegove ličnosti!
Uf, to bi bio prilično glupav tvist. Video je da mu ćerka eskortuje pa je vaspitno spakovao u gepek i bacio u jezero baš kao što Orpheus/Richmond fantazira, a onda zaboravio? <_<Stanu će tek da padne mrak na oči kad od tetke sazna čime mu se ćerka bavila, za sada je prilično nevinašce. Umlaćivanje muslimana notwithstanding.Ma mora da je neko iz kampanje, samo je pitanje da li će ga je uhapsiti ili će biti neki patos-kraj u kom se krivac izvlači zbog kombinacije svog društvenog statusa i nedostatka dokaza...
Posted
Ne razumem, to u zagradi je bio citat. I Kampanjac i Milijarder su kolerični govnari, sumnjam da bi ih eskortica onako opisala. Ni da bi prepoznala nekog tamo electoral aide-a i plašila se da posvedoči policiji.
uh, izvini, nisam provalila da je citat, mislila sam da su ti simpaticni gikovski nerdovi posto su ko mi, jelte.nego jel vam lici eskortica na, recimo, cerku jamie gertz? (meni lici na pravu, al se 45 ne moze pretvoriti u 20 godina ni cgijem, zato cerka)
ma eskortica je mislila na ričmonda. mislim da tu nema dileme. pa odvela je holdera do plakata. e sad, mora da se desi neki tvist nad tvistovima koji će skrenuti sumnju sa ričmonda ka pravome ubici. cenim da je stan larson šljakao nešto u kazinu pa video rozi kako eskortuje, pa mu je pao mrak naoči, pa se ni ne seća šta je uradio. to će otkriti u zatvorskom šrinkijatu. zapravo, već je na tom putu. onaj san, kako su svi za stolom ali umesto njega neki lik koga ne poznaje - to je odvojeni deo njegove ličnosti!ili to ili ovo što luba priželjkuje, a to je da je lažnaumamaker rešio da ubije rozi kako bi namestio ričmondu, kako bi se onda uma okanula nesposobnjakovića!!!
ne zakljucujuj pred rudu, eskortica je to, one su pametne, mozda je samo hint htela da mu da.svidja mi se ova tvoja verzija sa stanom, ali to previse elrojevski za zaokret.teta teri je sigurno imala nesto sa ricmondom, to bez sumnje, zbog onog plakanja uz gramafon i takoto, da su grci, pa da pomislimo da je ona ubila malu rozi pa je utrpala u kampanjski gepek da bi smestila hrabrom gradonacelniku.
Jel postoji mogucnost da me banujete za ovaj topic do negde srede, cetvrtka?Tek tada cu moci ljudski da pogledam finale....
ne mozemo da te banujemo, ali evo za sve uputstvo: do cetvrtka sve u spojlere!a ti javi ako slucajno vidis ranije, da mozemo da se marvinisemo na otvorenom.
Posted
ne mozemo da te banujemo, ali evo za sve uputstvo: do cetvrtka sve u spojlere!a ti javi ako slucajno vidis ranije, da mozemo da se marvinisemo na otvorenom.
Izvini, ali što do četvrtka? Ionako svi to odgledamo najkasnije u utorak. Ua spojleri!
Posted

pa jel zamolio velja da ga banujemo do tada sa topika. posto to ne moze, da mu ucinimo, ipak je on medju pionirima kilinga.