InvisibleLight Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 jos smanjeno? e pa sad necu da se kladim na congu. ipak ne mogu da stavim novce na jednog igraca a zelim da pobedi drugi.neko tu vidi win-win situaciju ali ne ovog puta.
Renegade Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Ja odigr'o iz zajebancije 3-1 za djoku i nadala + na zimonju. Sva 3 po 3,75.
Jean-Luc Picard Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 (edited) Imam ja... :DZaobidješ kladionicu u širokom luku i budeš dobar ono što bi inače uložio. :lol:Zezam se...Moji predlozi:Fognini (-1,5)-Zebalos H1 (1,70)De Baker (-1,5)-Jaziri H1 (2,40)I overi na Fiš-Kamke; Monfils-Dimitrov; Stepanek-Kolšrajber sa granicama 28,5 ; 36,5 i 39,5 sve na 1,85 kvotu....edit: kvote i granice iz Mozzarta Edited August 29, 2011 by Jean-Luc Picard
Jean-Luc Picard Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Jako lepa kvota 1,85 u Mozzartu na pobedu Granoljerosa protiv J.C.Ferera...Ferero ima 32 godine i odigrao je dva maratonska meča u prva dva kola. Ne verujem da će imati snage da ovo izvuče...
Jean-Luc Picard Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Berdih i Karlović,kvota 2,35 hahahha. A pazi moj tiket. Relevantna su samo tri prva para jer ostalo nije tenistiket
loser Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 hahahha. A pazi moj tiket. Relevantna su samo tri prva para jer ostalo nije tenistiket :D gledao sam karlovića protiv gaskea,odlično igra! tipsa po meni nema šanse
Jean-Luc Picard Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Tipsa je jako težak mečap za Berdiha i po meni ova kvota je čist value. Protiv Karlovića sam više odigrao na osećaj.
loser Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Tipsa je jako težak mečap za Berdiha i po meni ova kvota je čist value. Protiv Karlovića sam više odigrao na osećaj.meni u mocartu kvota 1 srećom,nadam se bar da si se ti kladio negde gde se ovo važi kao jankova pobeda.
Jean-Luc Picard Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 meni u mocartu kvota 1 srećom,nadam se bar da si se ti kladio negde gde se ovo važi kao jankova pobeda.Na sreću nisam jer bi me rušila predaja Granoljerosa... . Ovako imam dve kvote 1 i od respektabilnog tiketa sa kvotom 50> imam tiket koji, ako prodje, taman mogu da ga iskoristim za papriku, paradajz i tariguz sutra na pijaci...
Jean-Luc Picard Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Meni je danas fix dana pobeda Čele protiv mlađahnog talentiranog Janga. Takodje ću probati i Na-Na over 31,5 ( Nadal-Nalbandian ) Kvote 2 i 1,85 respektivno...
Recommended Posts