Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

tenis - kladjenje

Featured Replies

Gaske Beluči 2

• Replies 126
  • Views 12.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Lep čovek ovaj Ukrajinac.... Nego, đe ti nađe tog Belušija? Meni ulaze JJ, Kuznecova i Gergeš, ostaju mi Nole i Gaske....

Ova Đerđešova ušla jednom nogom pa pobegla glavom bez obzira...

30xg3zo.jpgBode oči....Ne znam zašto Stahovski ne bi mogao da pobedi - Ferer ove godine ne igra bog-zna-šta!!! Kvota je stvarno primamljujuća.
Razmisljao sam izmedju H2 na -2.5 seta za kvotu 3.00 i 30,5+ gemova za 1.90 i uzeo gemove ... svejedno :D

Djoko Gaske Over 9.5 1st set @ 2.20

Odigrao Nadal - Ljubicic over 9.5 drugi set @ 2.10 kad je Nadal imao brejk loptu u drugom trecem gemu... Ljubicic uzme gem nekako, povede 3-2 i onda se raspadne do kraja i izgubi set 3-6 :isuse:Ne kladim se vise na tenis angry.gif

Bivši austrijski teniser Danijel Kelerer kažnjen je doživotnom zabranom nastupa i novčano sa 70.000 evra zbog nameštanja mečeva.Nekada 55. igrač sveta kažnjen je zbog činjenice da je namestio jedan teniski meč u kome je i sam učestvovao, kao i još dva druga.

• Author

Stavio sam sitno na Andreu, kvota 11 na live kladjenju. Aj da me usere.

Kakav jad od kvote :oPoznata britanska kladionica Vilijem Hil objavila je da je primila uplatu od 120.000 funti na pobedu Novaka Đokovića protiv Rodžera Federera u polufinalu Rolan Garosa. Klijent, čije se ime drži u tajnosti, bi u slučaju pobede srpskog tenisera mogao da zaradi 40.000 funti pošto je kvota na Đokovića u ovoj kladionici 1,33. Baš kao i Novak i kladioničar koji je uložio novac na njegov trijumf nalazi se u neverovatnoj pozitivnoj seriji pošto je vezao 26 dobitnih uplata i ostvario profit od 161.000 funti.- Radi se o kockaru koji se pojavio niotkud 27. marta uplativši na svoju prvu opkladu 8.400 funti. Uglavnom se kladio na Đokovićeve teniske mečeve, ali i na boks, karling, pa čak i na borbe u kavezu. Za ovih nekoliko nedelja smo uspostavili određenu vrstu kontakta. U pitanju je čovek sa naglašenim francuskim akcentom koji nam je otkrio da će mu ovo biti poslednja opklada i da novac planira da uloži u kupovinu kuće. Čak i da mu poslednja opklada ne bude dobitna imaće profit od 41.000 funti, rekao je portparol čuvene kladionice.

Ja sam se kladio:etux02.jpg

Novak Djokovic to win 3 - 0Rafael Nadal to win 3 - 18.75

Uplatio 4 seta na Nadal-Marej

Niko se više ne kladi na tenis, a? Evo ja sam se kladio:27ynx2u.jpg

Serena + Venus @ 3.55

...

Edited by tempo