Jump to content
IGNORED

tenis - kladjenje

Fins fleet

Recommended Posts

• Replies 126
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Jean-Luc Picard

18

• loser

16

• Feindouno

15

• Fins fleet

12

Posted

Lep čovek ovaj Ukrajinac.... Nego, đe ti nađe tog Belušija? Meni ulaze JJ, Kuznecova i Gergeš, ostaju mi Nole i Gaske....

Posted

Ova Đerđešova ušla jednom nogom pa pobegla glavom bez obzira...

Posted
30xg3zo.jpgBode oči....Ne znam zašto Stahovski ne bi mogao da pobedi - Ferer ove godine ne igra bog-zna-šta!!! Kvota je stvarno primamljujuća.
Razmisljao sam izmedju H2 na -2.5 seta za kvotu 3.00 i 30,5+ gemova za 1.90 i uzeo gemove ... svejedno :D
Posted

Djoko Gaske Over 9.5 1st set @ 2.20

Posted

Odigrao Nadal - Ljubicic over 9.5 drugi set @ 2.10 kad je Nadal imao brejk loptu u drugom trecem gemu... Ljubicic uzme gem nekako, povede 3-2 i onda se raspadne do kraja i izgubi set 3-6 :isuse:Ne kladim se vise na tenis angry.gif

Posted

Bivši austrijski teniser Danijel Kelerer kažnjen je doživotnom zabranom nastupa i novčano sa 70.000 evra zbog nameštanja mečeva.Nekada 55. igrač sveta kažnjen je zbog činjenice da je namestio jedan teniski meč u kome je i sam učestvovao, kao i još dva druga.

Posted

Stavio sam sitno na Andreu, kvota 11 na live kladjenju. Aj da me usere.

Posted

Kakav jad od kvote :oPoznata britanska kladionica Vilijem Hil objavila je da je primila uplatu od 120.000 funti na pobedu Novaka Đokovića protiv Rodžera Federera u polufinalu Rolan Garosa. Klijent, čije se ime drži u tajnosti, bi u slučaju pobede srpskog tenisera mogao da zaradi 40.000 funti pošto je kvota na Đokovića u ovoj kladionici 1,33. Baš kao i Novak i kladioničar koji je uložio novac na njegov trijumf nalazi se u neverovatnoj pozitivnoj seriji pošto je vezao 26 dobitnih uplata i ostvario profit od 161.000 funti.- Radi se o kockaru koji se pojavio niotkud 27. marta uplativši na svoju prvu opkladu 8.400 funti. Uglavnom se kladio na Đokovićeve teniske mečeve, ali i na boks, karling, pa čak i na borbe u kavezu. Za ovih nekoliko nedelja smo uspostavili određenu vrstu kontakta. U pitanju je čovek sa naglašenim francuskim akcentom koji nam je otkrio da će mu ovo biti poslednja opklada i da novac planira da uloži u kupovinu kuće. Čak i da mu poslednja opklada ne bude dobitna imaće profit od 41.000 funti, rekao je portparol čuvene kladionice.

Posted

Novak Djokovic to win 3 - 0Rafael Nadal to win 3 - 18.75

Posted

Niko se više ne kladi na tenis, a? Evo ja sam se kladio:27ynx2u.jpg

Posted (edited)

...

Edited by tempo